- Poruka
- 94.003
Pa nisi ti mangup
Bau Jarac i Snowko Bik se odavno zezaju na tu foru.
Ti si ljudski znak
I nisi mangup
Nije mangup?
Fali nam kiflica ovde, lepi ovnic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi ti mangup
Bau Jarac i Snowko Bik se odavno zezaju na tu foru.
Ti si ljudski znak
I nisi mangup

I ja to ne mogu da gledamJa sam na to zazmurila, inace bih plakala, kao i @Mr No malopre, pa bi mi onda @Little Redhead dala kolacic pa bi ga ja pojela pa bi mi otisla dijeta u pm.... Eto, dobro da sam na vreme zazmurila!
Pomogao bi davljenik njemu za užinuDa, delfini su dobrice i najpametnija zivotinja u moru
Ne znam koliko bi orke pomogle davljeniku.
Pa kad ne dam kolače, vi kukate, sad kukate i kad dajem. Ja ne mogu više ovako!Ja sam na to zazmurila, inace bih plakala, kao i @Mr No malopre, pa bi mi onda @Little Redhead dala kolacic pa bi ga ja pojela pa bi mi otisla dijeta u pm.... Eto, dobro da sam na vreme zazmurila!
Ja, jadna, vegetarijanac, pa zazmurim i kad pomislim da to postoji.I ja to ne mogu da gledam
Ali to je zakon prirode na koji ja stavim ružičaste a neprovidne naočare

Sa mnom nemaš tih problema, mogu uvek kolače.Pa kad ne dam kolače, vi kukate, sad kukate i kad dajem. Ja ne mogu više ovako!
Fali!Nije mangup?
Fali nam kiflica ovde, lepi ovnic![]()
Pomogao bi davljenik njemu za užinu
Eno tebi kolacice, kod Sove, okacila sam, ako ih jos nisu pojeli.Sa mnom nemaš tih problema, mogu uvek kolače.![]()

Uh, kakvo snezno nevreme!Evo vam sad malo snega! Ludo vreme!Pogledajte prilog 847366
Samo Trooper da ne vidi, taj bi pojeo sve.Eno tebi kolacice, kod Sove, okacila sam, ako ih jos nisu pojeli.![]()
I bradu imam, jarac nisam.

Tacnije, za sto.I ode na 100![]()

Dobro, verovaću ti na reč.Ja delim![]()

I bradu imam, jarac nisam.![]()

Mislila sam na OrkuNisam bas siguran Agi.
Ajkule napadaju ljude najcesce greskom, uglavnom surfere pomesaju sa kornjacom ili fokom, morskim lavom...
Redje to rade kada su gladne, mada kada osete krv tada samo idu da ujedu. Takva im priroda.
Ma reci, imam kuci ogledalo.Sa 99, tesko da je riba
Mozda je....ipak cutim![]()

Mislila sam na Orku
Znam za krvZnam Agi, samo sam se nadovezao na ajkule jer su one najcesci krivac za grickanje mornara i davljenika.
Aj prvo ti jednim za oba oka, pa mi daj za poneti. Sve su mi suzne oci od displeja.Hoćeš dva kolača da obrišeš suze?![]()

Opet sunce, jao, ubi me glava! Prazna, jbg, kao nevreme tvoje!Uh, kakvo snezno nevreme!
Bojim se za tebe