- Poruka
- 93.982
danas se baš zezam sa mužem da živimo ko u postapokaliptičnom filmu
Jeziva zaraza i zagađenje
Pre svakog izlaska proveravamo na air visual
A na sve to vlast koju nije potrebno komentarisati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas se baš zezam sa mužem da živimo ko u postapokaliptičnom filmu
Jeziva zaraza i zagađenje
Pre svakog izlaska proveravamo na air visual
A na sve to vlast koju nije potrebno komentarisati

Pre ce bubreg da ti da nego da skine carapu.uvek može čarapa na lice
jel znaš da JA(
) imam te kožne navlake sa nitnama i takav pojas ?E ti bas nista nisi skontala!avaj...sitna duso...ti bi u banku...a ja ti svet nudim c c c![]()
Pa zar samo ja da idem u skolu, po stare dane? Izdajico!Dal si normalna, ova ce da me odveze u skolu!

ima maske kojima se ne moze uci u trag...onda joj treba maska![]()

jel znaš da JA() imam te kožne navlake sa nitnama i takav pojas ?
Dobila sa nekog snimanja u košutnjaku kad su snimali nešto o starom Rimu i gladijatorima
U stvari,više nemam, dala sam nekoj deci....

Ali žena ide u poštu, ne u banku,i ne da je pljačkaPre ce bubreg da ti da nego da skine carapu.
Ne mogu, imaju stepenice, a ja sam malim autom. Ali da mi je moj Pežo, eh, videli bi oni!Pa jaca si od njih, imas auto, udji autom, sto sedis samo!![]()

A zar je bitno gde...krene se...pa gde god...jesi poneo sedvic i ciste gace?E ti bas nista nisi skontala!
U banku ne idem ja, nego Crvena.
Ja seo kod tebe u camac, upravljaj sada.
Donecu ti uzinu za veliki odmor. HihihiPa zar samo ja da idem u skolu, po stare dane? Izdajico!![]()
Paaa, ja sam već jednom pravila haos u toj pošti, borila sam se za svoja prava. Od tad sam mnogo fina.Ja sam danas napravila scenicu ispred trafike
Oće neki budalasti lik da doplati kredit
Kaže mu prodavačica da mu je istekla kartica i da mora da kupi novu
Onda on krene da bira neki lep broj
Pa mu onda 20 minuta objašnjavala kako se aktivira i koliko ima kredita
Na kraju kad je rekao - E sad mi sve to ponovite, ja sam ciknula kao ljuta guja i on je momentalno pobegao!
Imam malko problem sa čekanjem u redovima
U to ime:

Ne mogu, imaju stepenice, a ja sam malim autom. Ali da mi je moj Pežo, eh, videli bi oni!![]()
ne treba mi ni bubreg ni čarapa!Pre ce bubreg da ti da nego da skine carapu.
verovatno i oni prema tebiPaaa, ja sam već jednom pravila haos u toj pošti, borila sam se za svoja prava. Od tad sam mnogo fina.![]()
sta ce mu ciste gace..camac je na vodi..oprace se same kad se bucne.A zar je bitno gde...krene se...pa gde god...jesi poneo sedvic i ciste gace?![]()
Ne mogu, imaju stepenice, a ja sam malim autom. Ali da mi je moj Pežo, eh, videli bi oni!![]()
Kako gde???Gde sad masku naci?!

I ti joj poverovala? Zanela te kolacima.Ali žena ide u poštu, ne u banku,i ne da je pljačka
Gde ti mene odvede.....

ti ko ove splavarke...sta ce mu ciste gace..camac je na vodi..oprace se same kad se bucne.
gace treba fino i temeljno prati
Dzaba ti ides u kafanu, pa slusas nas, a nista ne cujes!To njoj reci, vis da je nespremna!![]()

pa čuvena je po njimaI ti joj poverovala? Zanela te kolacima.![]()