Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Jos tad si nosila masku, m?Paaa, ja sam već jednom pravila haos u toj pošti, borila sam se za svoja prava. Od tad sam mnogo fina.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos tad si nosila masku, m?Paaa, ja sam već jednom pravila haos u toj pošti, borila sam se za svoja prava. Od tad sam mnogo fina.![]()
pa čuvena je po njima
A ja sam slaba na iste
Pa sad saberi dva i dva....

Prevezi ga zednog preko vode, da se opameti!mogu te i camcem![]()

E, sasvim sam nespreman.A zar je bitno gde...krene se...pa gde god...jesi poneo sedvic i ciste gace?![]()

Pa sad mi to kažeš!!!nemoj samo sa maskom da udjes![]()
Ma ne, išla u poštu da pošaljem paket.Mislio organizovala si pljacku banke.
Sutra u pola 11, knjige da spakuješ za četvrtak, B grupa, obavezno masku, vodu i blok da poneseš.Dal si normalna, ova ce da me odveze u skolu!

Šta ću ja u banku, ja ni račun nemam?!?E ti bas nista nisi skontala!
U banku ne idem ja, nego Crvena.
Ja seo kod tebe u camac, upravljaj sada.
Ova glava mnogo priča!ima maske kojima se ne moze uci u trag...
medju nama budi receno..cuo sam da ih sama sije.....
samo![]()
A ne baš toliko mali.
Izuzetno! Evo sad, pošto sam morala da sačekam šeficu, pozvali me da sednem unutra da se ne smrzavam.verovatno i oni prema tebi![]()

barem cemo da te bucnemo, da se koja riba uhvatiE, sasvim sam nespreman.
Lunji sam dao sendvic, gace i ne nosim i...

Ma ona to nista ne skida sa sebe!Kako gde???
Ispod skafandera, kisobrana, salove, kape... I svega drugog sto vozika sa sobom u kolima! Jel sama rekla da je spremna za 22 vek! Nista ne pamtis!![]()
Ne, tad nije niko nosio.Jos tad si nosila masku, m?

Kad pevate kao madam Edit.Dzaba ti ides u kafanu, pa slusas nas, a nista ne cujes!![]()

Nemoj da lažeš, došla sam kući još pre 20 minuta!Ma ona to nista ne skida sa sebe!
Eno je, jos ceka u autu.

Dobro je da si bar sendvic poneo sa sobom!E, sasvim sam nespreman.
Lunji sam dao sendvic, gace i ne nosim i...

Prevezi ga zednog preko vode, da se opameti!![]()
Odakle znas da sam zedan!?umotao ga u gaćeDobro je da si bar sendvic poneo sa sobom!![]()
Dobro je, nisam u grupnjaku!E ne mogu više da skrolujem gore, dole, na telefonu sam, pa ću vas ovako sve u grupnjak...
Pa sad mi to kažeš!!!
Ma ne, išla u poštu da pošaljem paket.
Sutra u pola 11, knjige da spakuješ za četvrtak, B grupa, obavezno masku, vodu i blok da poneseš.
Šta ću ja u banku, ja ni račun nemam?!? Pogledajte prilog 847301
Ova glava mnogo priča! Pogledajte prilog 847299
A ne baš toliko mali.
Izuzetno! Evo sad, pošto sam morala da sačekam šeficu, pozvali me da sednem unutra da se ne smrzavam.![]()

Na koji mamac?barem cemo da te bucnemo, da se koja riba uhvati![]()

Nije bre, gace zaboravio, sad Lory ga bucnula, bice riba za rucak!umotao ga u gaće

Zeleno?mnogo teško a?
+
=
![]()

Zivis preko puta poste?Nemoj da lažeš, došla sam kući još pre 20 minuta!![]()
@Logan da ne spamujemo tamo vise...
pa kako sam mogla...nema nikoga tamo...vidis....milina...mogu da sirim sta god hocu
u kojoj si ti pozi stvarno, kad se valjkas po cvecu?![]()
Ofc da nou.Zivis preko puta poste?
misliš biće ribama ručakNije bre, gace zaboravio, sad Lory ga bucnula, bice riba za rucak!![]()
natrcen? sigurno? i to mi predlazes?