- Poruka
- 43.371
Još jedna pred spavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su slatke batincice, više kao no- no po guisciSamo što se nudi mene da mlati.![]()
Pa ja ću njega da oklagijam u stvari.Evo, jedan mod se nudi da mlati, tako da znaš Badri na koga možeš da se osloniš![]()

Toliko ti opasan muž?Ja bih se na tvom mestu ipak pritajila nekoliko meseci. Samo kažem...![]()

Samo što se nudi mene da mlati.![]()

Jel si nešto rekla?!?!pa da imas licno iskustvo kako se to mlati
a onda, kad i tebi jednom krene to, injaooo![]()

I gori još.Toliko ti opasan muž?![]()

Ja znam da se oklagijom samo traži muž, druga upotreba mi je nepoznata...Pa ja ću njega da oklagijam u stvari.![]()
Au, definitivno više neću da zavodim red.I gori još.![]()
nekad je u Beogradu davno postojalo jedno lepo mesto zvano Čitalištesvi smo dolazili ovde jos od Borke i pre Borke ..meni je preslo u naviku da svratim makar i na kratko![]()
Pa šta će mi muž, to imam.Ja znam da se oklagijom samo traži muž, druga upotreba mi je nepoznata...![]()

jesam, kad ce taj petak vec jednom?Jel si nešto rekla?!?!![]()
ceka Bau video poziv 
Ma posle ovoga, radiće test, samo da preskoči video poziv.jesam, kad ce taj petak vec jednom?ceka Bau video poziv
![]()

eto, i ja znam da oklagija sluzi za to, pa ljubav i zeludac su sinonimiJa znam da se oklagijom samo traži muž, druga upotreba mi je nepoznata...![]()

Meni se to više puta desiloopet sam prosula kafu po PC-ju
ako se možda neko pita di sam![]()

konacno sam iscitala sve price Preobrazaj i prelepe su i nemam pojma kako sutra da glasam, bas dooobra konkurencija
idem na to da je jutro pametnije od noci, to mi plan A, a mozda i sanjam kako da glasam, to mi plan B
laku noc, drugari![]()

mnogo mi je drago da si izasao, Snowko, sutra castis pivce za zivceLaku noc Lunjo![]()

mnogo mi je drago da si izasao, Snowko, sutra castis pivce za zivce![]()
![]()

Za laku noć malo smehakonacno sam iscitala sve price Preobrazaj i prelepe su i nemam pojma kako sutra da glasam, bas dooobra konkurencija
idem na to da je jutro pametnije od noci, to mi plan A, a mozda i sanjam kako da glasam, to mi plan B
laku noc, drugari![]()
Ma koji domaćin, najviše volim da se ni ne oseti moje prisustvo kao moderatora, odnosno da me ne gledaju kao nekog ko zavodi red.