- Poruka
- 94.019
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ovde starog društvaMika nije staro društvo, izvinite što smetam
Upravo tako.nema ovde starog društva
A i nebitno je
Ti si pravo osveženje ovde
Ćao, dragiĆao, Paula.
Da, ovo je javni forum, svako može doći.Uostalom,ja ovde dolazim još od Borke
Pa ne polažem tapiju na kafanu
Ta teritorijalnost na javnom forumu je patetična, bezobrazna i tragikomična
Kako si večeras?Ćao, dragi
i treba da dođeDa, ovo je javni forum, svako može doći.
Možda bismo mogli nekad da navrnemo i u Sovu kod @Trust no one čisto za promenuMeni je baš drago što sve više novih ljudi ovde ima
Lepo, u muzičkom i emotivnom zanosu. Ti?Kako si večeras?
Ma koji domaćin, najviše volim da se ni ne oseti moje prisustvo kao moderatora, odnosno da me ne gledaju kao nekog ko zavodi red.i treba da dođe
Trolovi sami otpadnu kad nema ko da ih hrani primanjem na njihove jadne provokacije
A i ti si dobar domaćin, moram priznati
I ja sam lepo, isto u zanosu, samo čitalačkom.Lepo, u muzičkom i emotivnom zanosu. Ti?
odlična ideja,obaška što mi je Baba Yaga retko simpatičanMožda bismo mogli nekad da navrnemo i u Sovu kod @Trust no one čisto za promenu
da osvojimo sve kafane i napravimo opštu žurku.
A sad jedna baš pred laku noć...
pa ti i ne zavodiš red, više si domaćin koji brine o namaMa koji domaćin, najviše volim da se ni ne oseti moje prisustvo kao moderatora, odnosno da me ne gledaju kao nekog ko zavodi red.
Pa ja ne znam, da nije bilo @Baudrillard pitanje da li bih ostala na forumu...i treba da dođe
Trolovi sami otpadnu kad nema ko da ih hrani primanjem na njihove jadne provokacije
A i ti si dobar domaćin, moram priznati
o tome pričamPa ja ne znam, da nije bilo @Baudrillard pitanje da li bih ostala na forumu...
Lepo me ugostio na PP, poyvao gde misli da je lepo na forumu, kao pravi domaín ne samo kafane ve'i foruma uopste...
onako da se osetiš lepo i domaće ...
Auh, sad ću se izlogovati koliko sam se postideo.Pa ja ne znam, da nije bilo @Baudrillard pitanje da li bih ostala na forumu...
Lepo me ugostio na PP, poyvao gde misli da je lepo na forumu, kao pravi domaín ne samo kafane ve'i foruma uopste...
onako da se osetiš lepo i domaće ...
o tome pričam
Zato mi smeta kad mi neko Baua zajebava
Sem mene naravno,mada je to onako iz milošte

to su bračne pošalice koje daju čarVolim i ja da zezam Baua![]()