- Poruka
- 131.211
Ko i ja tebe.Volim i ja da zezam Baua![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko i ja tebe.Volim i ja da zezam Baua![]()

Slušaj, ova kafana je baš za tebe. Ponekad ako se desi neki problem pozovi druge modove u pomoć da zavode red hahaha, a u međuvremenu ti uzivaj...Ma koji domaćin, najviše volim da se ni ne oseti moje prisustvo kao moderatora, odnosno da me ne gledaju kao nekog ko zavodi red.
Ima ovde na književnosti još modova, samo za neke nisam siguran ni da znaju za postojanje kafane.Slušaj, ova kafana je baš za tebe. Ponekad ako se desi neki problem pozovi druge modove u pomoć da zavode red hahaha, a u međuvremenu ti uzivaj...
Ko kaže da moderatori samo zavode red?![]()
svi smo dolazili ovde jos od Borke i pre Borke ..meni je preslo u naviku da svratim makar i na kratkoUostalom,ja ovde dolazim još od Borke

ja sam za!Možda bismo mogli nekad da navrnemo i u Sovu kod @Trust no one čisto za promenu
da osvojimo sve kafane i napravimo opštu žurku.
A sad jedna baš pred laku noć...

to su bračne pošalice koje daju čar
Ko i ja tebe.![]()
ako si to uradila umetnicki onda je u reduopet sam prosula kafu po PC-ju
ako se možda neko pita di sam![]()

веома... сад су ми се слова побрчкалаako si to uradila umetnicki onda je u redu![]()
To je razlog što je bolje imati desktop... uvek možeš jeftino da promeniš tastaturu... žao mi je.веома... сад су ми се слова побрчкала![]()
znaci ,majstorskiвеома... сад су ми се слова побрчкала![]()

Oćeš ti da te Red izmlati?da me ne gledaju kao nekog ko zavodi red.

To je razlog što je bolje imati desktop... uvek možeš jeftino da promeniš tastaturu... žao mi je.
ма то нема везе... воли топић кахвуTo je razlog što je bolje imati desktop... uvek možeš jeftino da promeniš tastaturu... žao mi je.

Što ne paziš? Ili još bolje nemoj da piješ kafu.opet sam prosula kafu po PC-ju
ako se možda neko pita di sam![]()
Znaš da nisam odma' shvatio.Oćeš ti da te Red izmlati?![]()
Eto, vidiš, posle neka neko kaže da nisam strah i trepet gde god dođem.Znaš da nisam odma' shvatio.
Rekoh šta sad.

Nadam se da ti muž ne čita forum, da ne vidi kako zavodim red.Eto, vidiš, posle neka neko kaže da nisam strah i trepet gde god dođem.![]()
Evo, jedan mod se nudi da mlati, tako da znaš Badri na koga možeš da se oslonišOćeš ti da te Red izmlati?![]()
Samo što se nudi mene da mlati.Evo, jedan mod se nudi da mlati, tako da znaš Badri na koga možeš da se osloniš![]()

Dobro veče Ninočkadobro vece
pa da imas licno iskustvo kako se to mlatiSamo što se nudi mene da mlati.![]()

Ja bih se na tvom mestu ipak pritajila nekoliko meseci. Samo kažem...Nadam se da ti muž ne čita forum, da ne vidi kako zavodim red.![]()