- Poruka
- 132.050
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo nesto sta badri voli i slusa u intimi doma svog ali ne sme da priznapetak??? ovaj sad???
![]()
video poziv ce da bude sas padezi, ili bez?Jeste, ovaj sad.
Ko pobegne sa časa, radi tokom video poziva sa mnom.![]()

Onda nisam zainteresovan za časove.ne skida se u njemu.
.ona je ozbiljna
Ne znam zašto ali kad sam kliknuo na play očekivao sam ovoevo nesto sta badri voli i slusa u intimi doma svog ali ne sme da prizna

Padeži za idući test, sad samo veliko i malo slovo, znakovi interpunkcije, razmak u pisanju i ono klasika "neznam, samnom, vaLda, jeR da, prekLjuče, lepasi"...video poziv ce da bude sas padezi, ili bez?![]()

I to prednju, dakako.bice sas kameru![]()

Padeži za idući test, sad samo veliko i malo slovo, znakovi interpunkcije, razmak u pisanju i ono klasika "neznam, samnom, vaLda, jeR da, prekLjuče, lepasi"...![]()

Onda ćemo tebe da upišemo za čas kod Taba. Pa vidi sa njim za to skidanje...Onda nisam zainteresovan za časove.![]()

Pa vidim da sam nešto zaboravila. Hvala ti!a jebobi?![]()
Onda ćemo tebe da upišemo za čas kod Taba. Pa vidi sa njim za to skidanje...![]()
aaa toj si znam, sumLJala sam da ne propitujes za nekakvog si vokativa, i toj si nekad pogresim, pa si skupim dzopke i pobegnem si jos u cetvrtakPadeži za idući test, sad samo veliko i malo slovo, znakovi interpunkcije, razmak u pisanju i ono klasika "neznam, samnom, vaLda, jeR da, prekLjuče, lepasi"...![]()

E nema toga ovdeMože i trljanjem, ako neko koristi telefon na glađenje.
U petak treći čas, test iz pravopisa i gramatike.![]()
...ovo je biblioteka...vannastavne aktivnosti i sl....

jaoooo setila sam se ovogaKako glasi izmena po padežima od ebobi.
Nominativ - Ko? Šta? Konj. Šta stigne.
Genitiv - Koga? Čega? Od koga? Od čega? Koga stigne. Od sexa.
Dativ - Kome? Čemu? Svima. Zbog radi sexa.
Akuzativ - Koga? Šta? Koga opet stigne. Šta opet stigne.
Vokativ - Oj! Hej! - Oj lepojko.. dođi ovamo!
Instumental - S kime? S čime? - S princem S kobajom.
Lokativ - Gde? čime? O kome? O čemu? Na kome? Na čemu? Po kome? Po čemu? U kome? U čemu? - Na pp. Kobajom. O sexu. Na bilo kome. Na krevetu. Po njoj. Po faci. U njoj. U crnoj rupi.

I to prednju, dakako.![]()
ti bese svakog dana vozis, m?Tako je.Ako imaš dobru kobasicu gramatika ti nije potrebna![]()

ali jesu jajaAko imaš dobru kobasicu gramatika ti nije potrebna![]()

jes nije, a vokativ???Ako imaš dobru kobasicu gramatika ti nije potrebna![]()