- Poruka
- 95.553
Mašta je sve što imam...Mašta i snovi ...To me neće izneveriti i tamo može da bude po mome...Ja ne mastam vise o nikome...Ako se sa nekim potrefe putevi bice ako nece, nece![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mašta je sve što imam...Mašta i snovi ...To me neće izneveriti i tamo može da bude po mome...Ja ne mastam vise o nikome...Ako se sa nekim potrefe putevi bice ako nece, nece![]()
A inače ...ova pesma.....Jaoooo...
Jao ...Deni u Mohikancu...![]()
Uh , ode mi reputacija....A inače ...ova pesma.....Jaoooo...
Ohridsko jezero ???
Divno,drago mi je!!Za stalno imam dve prelepe cekice sa njom !
Pristalica sam da se krv treba mesati , lepsa su deca !
Ubijao sam se sa dimljenom skumbrom, , gruzijskim konjakom .
Meni se njihova piva svidjaju , a nisam pivopija.
Pricamo o toj " ruskoj dusi " mentalitetu , bez obzira na materijalno !
Nekako sam uvek voleo Rusiju , taj divan i veliki narod !
Valjda me zarazila devojka davno , koja je studirala Rusku knjizevnost i ona me je uputila na njih !
Ukrajinke i ne vidjam,osim jedne polutanke,Ukrajinka/Beloruskinja )))Njoj nisam odoleo, i ne kajem se.Kako ti odolevaš da se ne zakačiš ozbiljnije, Ruskinje i Ukrajinke šta god im mislio o državama,političkom mentalitetu i sl. (a neću sad da počinjem tu diskusijumislim da znaš sa politike i znam da se slažemo )su prelepe žene.
Gde god sam otišao to je bilo 1/1. Nemaju konkurencije u tom vizuelnom smislu sem u J.Americi kad se napravi dobar mix![]()
Mhm, Konju za vencanje
Divno,drago mi je!!
Ali sada je nesto sasvim drugo...Mnogo su po zabitima zastranili,bruka jedna.
A ako ti je zena Kazaska,cista ili delimicno,ona je sposobna da skoci u vatru i u vodu za onog koga voli.Srecan si covek...Oni su jedan od plemenitijih naroda bivseg SSSR.
Ukrajinke i ne vidjam,osim jedne polutanke,Ukrajinka/Beloruskinja )))Njoj nisam odoleo, i ne kajem se.
Ali odolevam,znam da sam ovde privremeno i tako se u glavi postavim.
Inace su Ukrajinke ako ne i najlepse zene,a i umeju da se uvuku pod kozu...Znam nekoliko kolega koji su glavu gubili za njima.

Ne znam...nisam pozvana..ko i uvjekKad se Konjce udaje?
Ne znam...nisam pozvana..ko i uvjek

Potpisujem...Mislim da su te postavke kakave su gde zene su pomalno svedene... za Nemice kazu da su odvartne ladne cudne. Jesu sve to stoji , ali i deo zene sa Balkana su iste. Ja generalno se druzim sa mix Riskinje Ukrajinke i veliki deo Nemica i kazem svaka ima svoj pecat svoju induvidu. ❣
To je neko moj zensko misljenje... za muskarci nemogu sa kazem jel bilo bi nepristojno
Kao i ovde.... ❣
Inace su Ukrajinke ako ne i najlepse zene,a i umeju da se uvuku pod kozu.

Ni mi ..konjska rabotaJa ne znam ni za koga ce Konjce udaje![]()
To sam htela da i ja napisem ... pa da ne budem pristrasna. Ali jeste tako.. plus senzibilitet i osecaj za bliskost odanost to sve je na Balkanu drugacije.Meni su nase domace, sa ovih prostora mislim na ex yu, nesto najlepse. Masta jedno ali realna lepota mi je ovde...oko nas
Naravno ti nikada ništa ne znaš.Ja ne znam ni za koga ce Konjce udaje![]()
Azijatkinje, crnkinje, juznoamerikanke, meleskinje...sve to prodje kroz glavu. Ali kad izadjes preko dana u bastu nekog kafea i pogledas okolo shvatis da ti je sva lepota tu na dohvat ruke.To sam htela da i ja napisem ... pa da ne budem pristrasna. Ali jeste tako.. plus senzibilitet i osecaj za bliskost odanost to sve je na Balkanu drugacije.
Apsolutno, a i jezik mislim da je presudan ...da ta komunikacija je jako bitna nacin da nekome pokazes znacenje necemu i da docaras emocije i filing jer jednostavniji ako pricate isti jezik . Imam u okruzenju drugaricu koja je sa Poljakom uvek u njihovom prisustvu osetim nedostatak neke emotivne bliskosti koja proizlazi od te nemogucnosti da se sve docara kako srce zeli...Azijatkinje, crnkinje, juznoamerikanke, meleskinje...sve to prodje kroz glavu. Ali kad izadjes preko dana u bastu nekog kafea i pogledas okolo shvatis da ti je sva lepota tu na dohvat ruke.
Mislim da je to kod slovenskih dusa prepoznatljiv pecat i to je to sto nas razdvaja od drugihTo sam htela da i ja napisem ... pa da ne budem pristrasna. Ali jeste tako.. plus senzibilitet i osecaj za bliskost odanost to sve je na Balkanu drugacije.
!
Ima nesto univaerzalnije od jezika !?Apsolutno, a i jezik mislim da je presudan ...da ta komunikacija je jako bitna nacin da nekome pokazes znacenje necemu i da docaras emocije i filing jer jednostavniji ako pricate isti jezik . Imam u okruzenju drugaricu koja je sa Poljakom uvek u njihovom prisustvu osetim nedostatak neke emotivne bliskosti koja proizlazi od te nemogucnosti da se sve docara kako srce zeli...
Da ga ne zanosim toliko![]()