DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ispade jegulja skuplja nego konj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nesto debelo nije u redu. Na knjizevnosti se prica o knjizevnosti! Svet je definitivno poludeo!
Genijalno!Znam za to Agi.
Ja koristim karton od jaja
Odlicno mi vrsi poso, podignut je dovoljno da kuleri rade bez problema.
Hmекстра Сновко!!!!
ја имам онај кулер ко Аги,
огроман је али сам сјебуцнула ону жицу што има 2 усб-а
па морам да купим...
али фала богу драгом, овај мој се негреје претерано
Ta je svakako bolja.Meni ova bolja..
Kad sam bio mali pa sam čitao raznorazne časopise dohvatim ja neki list piše erotika.. okrenem stranu kad ono piše..Nee, ali lako se budi il sam ja trapavaprobudila sam je u 10h i skuvala na kafu. I htela da se mazim al ona nije xD
Jutro?Dobro jutro
Nema s tobom, nego inače jesam radoznao, a to ne valja, svi znamo da je to ubilo mačku.Elem, Badri, sta bi ono za radoznalost na ljisu? Jel ima veze sa mnom nesto?
Dobro je. Pocelo je da mi se prividja od traceva na forymu pa rekoh mozda je nesto za mene, otkud znamNema s tobom, nego inače jesam radoznao, a to ne valja, svi znamo da je to ubilo mačku.![]()
Ima li kakvih tračeva za mene, šta se priča?Dobro je. Pocelo je da mi se prividja od traceva na forymu pa rekoh mozda je nesto za mene, otkud znam![]()
Pa nisam se raspitivala, mogu i sama da te pitam sta me zanima ... valjda?Ima li kakvih tračeva za mene, šta se priča?![]()
Naravno da možeš, nego me zanima da li kruže kakve priče.Pa nisam se raspitivala, mogu i sama da te pitam sta me zanima ... valjda?
Pa slabo sam ja po inboksima, znas vec s kim se dopisyjemNaravno da možeš, nego me zanima da li kruže kakve priče.![]()
Slabo sam i ja, svega sa nekoliko osoba, tako da sam prilično neobavešten šta se priča po inboksima.Pa slabo sam ja po inboksima, znas vec s kim se dopisyjem![]()
Ne da smo elita, nego svaka elita može samo da nam zavidi.Helou elito!![]()
Kolko cyjem ovdje y kafani, to nije tako. A i na foto kafani isto bilo neke rijeciSlabo sam i ja, svega sa nekoliko osoba, tako da sam prilično neobavešten šta se priča po inboksima.![]()
Ne da smo elita, nego svaka elita može samo da nam zavidi.![]()
Jbg, ispalo da sam u svakom inboksu.Kolko cyjem ovdje y kafani, to nije tako. A i na foto kafani isto bilo neke rijeci