- Poruka
- 83.069
Potom je konj u 4 lavora sipao cetri vod erazlicite temperature i zgazio sa svoje cetri noge u svaki lavor pojedinacno s tim da je prvi bio hladan a poslednji vruc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ondy je dosao konj i ... isekao pola leba i stavio 200g salame nasuo pola litra jogurta i poceo da mljacka dok je citao zivot i prikljucenija jedne vampirice..
Kome ti stoko.. i sta najedi se.. kako to razgovaras samnom. Ide tuzba za uznemiravanje zivotinja..
I onda je konj skinuo svoje gace , koje , jel te nije ni imao , ali zaboravio je ...
Kome ti stoko.. i sta najedi se.. kako to razgovaras samnom. Ide tuzba za uznemiravanje zivotinja..
I tada je konj , duboko uzdahnuvsi ,shvatio da on i jeste rodjen da mu neko bude na grbaci i pokorno pade na sva cetiri kolena pred Vladom i tiho rece :I onda je konj skinuo svoje gace , koje , jel te nije ni imao , ali zaboravio je ...
I okacio ih na stap...I pade mu na pamet: Hmmm...Posto sam ja konj , mogao bih biti Vladu prevozno sredstvo...
Gadjamo se cokoladnim mafinima..

Mislim da je najbolje da se povučem dok ne prođe ovo gađanje.