Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ja sam našla samo Prolećni snegE, kad si tu, haj mi, molim te, nadji u pdfu tetralogiju More plodnosti od Misime, da ne placam cca 30evra?
Hvala ti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam našla samo Prolećni snegE, kad si tu, haj mi, molim te, nadji u pdfu tetralogiju More plodnosti od Misime, da ne placam cca 30evra?
Hvala ti.![]()
Da, samo ta postoji u e. obliku.Ja sam našla samo Prolećni sneg
Dobar dan, podelite sa nama

Ja sam našla samo Prolećni sneg

Čekaj, koju anketu, gde i svi znaju da sam ja najbolji mod ikada.Kad popunjavate ovu anketu napišite tamo da sam ja najbolji modulator.
![]()
LinkČekaj, koju anketu, gde i svi znaju da sam ja najbolji mod ikada.
Kako koju, eto gore ima obaveštenje.Čekaj, koju anketu, gde i svi znaju da sam ja najbolji mod ikada.
Pobiše se modovi ko je bolji ahahahhaČekaj, koju anketu, gde i svi znaju da sam ja najbolji mod ikada.
, ali i ja sam pobogu neki korisnik, a morala sam da vidim kako to izgleda )Da li si tamo naglasila da nema boljeg moda od mene?Pobiše se modovi ko je bolji ahahahha
ja popunila anketu, mada vrv nije meni namenjena, ali i ja sam pobogu neki korisnik, a morala sam da vidim kako to izgleda )

Ovo je na makedonski...al možda razumete po nešto

Da li si tamo naglasila da nema boljeg moda od mene?![]()
Kad popunjavate ovu anketu napišite tamo da sam ja najbolji modulator.
![]()

Šta, misliš da nisam najbolji, da si ti najbolja?
Samom sebi si roknuo jedinicu?ja rad moderatora ocijenio jedinicom![]()
Ja nisam ni pomislila na sebeŠta, misliš da nisam najbolji, da si ti najbolja?![]()
Pa ne radi se u anketi za njega, mene, ili tebe posebno, pitanje je za sve moderatore, osim ako zelis nekoga da izdvojis u komentaru ispodSamom sebi si roknuo jedinicu?
Zezam se, sigurno ne mislim da sam najbolji.Ja nisam ni pomislila na sebe

nezasluženo, ali šta da se radi, .... nema manje ocjeneSamom sebi si roknuo jedinicu?

Stigao je Bau (Šime)Jesam li sta propustio?

Ma sta ne mislišZezam se, sigurno ne mislim da sam najbolji.![]()