- Poruka
- 131.658
nisam rekao da je bilo mojeJa to moram da vidim, ne mora javno, nisam gadljiva na pp. Ali da vidim tebe sa pivom, pa mogu i da umrem.![]()
svercovao sam se kao i u busu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam rekao da je bilo mojeJa to moram da vidim, ne mora javno, nisam gadljiva na pp. Ali da vidim tebe sa pivom, pa mogu i da umrem.![]()
Dođi ti kod mene...i onako vec duže razmišljam da okrenem stranuJbte, svi se nešto muvaju, samo ja soliram. Kod mene ili trojka ili ništa, tak'a mi sreća.![]()
Samo reci koju.Dođi ti kod mene...i onako vec duže razmišljam da okrenem stranu![]()
Tezak kriminalac.nisam rekao da je bilo moje
svercovao sam se kao i u busu![]()
Jel sise slikao sa njim?nisam rekao da je bilo moje
svercovao sam se kao i u busu![]()
Njao!Dođi ti kod mene...i onako vec duže razmišljam da okrenem stranu![]()
bilo i sisa tamo za slikanjeJel sise slikao sa njim?![]()
Dobro, daj sise, daj šta daš.bilo i sisa tamo za slikanje![]()
Aj sad za svima po piceEvo me, konačno sam uspeo da nađem novu kafanu, lepo ste sredili, sad me sramota koliko sam bio loš gazda.![]()
Cuti, da te ne mislim gde si, sta si!Jbte, svi se nešto muvaju, samo ja soliram. Kod mene ili trojka ili ništa, tak'a mi sreća.![]()
Pa el me ovako dočekuješ, kakva je ovo usluga ovde.Aj sad za svima po pice
A i nestalo mi. Limuna. Zasolila sam posteno.Sto? Pa i tebi krenulo. Samo malo drugacije
Idem malo.. preuzmi smenuPa el me ovako dočekuješ, kakva je ovo usluga ovde.![]()
Kako sad to, tek sam mislio da ću biti slobodan sad, a ono preuzmi smenu.Idem malo.. preuzmi smenu![]()
Dobro, slobodan siKako sad to, tek sam mislio da ću biti slobodan sad, a ono preuzmi smenu.
A neka preuzeću, mada bolje da niko ništa ne naručuje.Dobro, slobodan si![]()
E, kad si tu, haj mi, molim te, nadji u pdfu tetralogiju More plodnosti od Misime, da ne placam cca 30evra?Evo me, konačno sam uspeo da nađem novu kafanu, lepo ste sredili, sad me sramota koliko sam bio loš gazda.![]()
Ja ti vec narucila.A neka preuzeću, mada bolje da niko ništa ne naručuje.![]()
Mislim da to nema, pogledaću, ali ne verujem da postoji u e. obliku.E, kad si tu, haj mi, molim te, nadji u pdfu tetralogiju More plodnosti od Misime, da ne placam cca 30evra?
Hvala ti.![]()
Bau, ti si jedan i jedini, i pravi knjiski moljac!Mislim da to nema, pogledaću, ali ne verujem da postoji u e. obliku.