- Poruka
- 398.760
ne mrdaj iz ležaljke, vracam se brzoMa ne idem iz lezaljke, vec napravim mesta u njoj![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mrdaj iz ležaljke, vracam se brzoMa ne idem iz lezaljke, vec napravim mesta u njoj![]()
Ma on je vec bio tu...u nekom coskujel si morala bas sada kada mi je krenulo sa Sennom
![]()
odlično, ispod knjiga i pićence... pa, šta nam drugo treba?
i ti svasta trazis - knjige na forumu knjizvnostGde su knjige? )
Opet ti se ne sviđa?Milka je alfa od kafany
daj da vidimo tu sliku, a? eno na novoj temii ti svasta trazis - knjige na forumu knjizvnost
sto me podseti
bio sam u kragujevcu u biblioteci kod milutina
imam i sliku ispred nje sa clanskom kartom (flasom piva)![]()
Za sada ima samo led.Moze jedan viski bez leda...![]()
Zauzeta sam poslom...svako treba da se posluzi, da se obrise prasina sa knjige...samo uzivajte...kasnije cu ja da lezimne mrdaj iz ležaljke, vracam se brzoi nemoj slucajno da si pustio Miku u ležaljku
![]()
Kakve su cene "knjiga"?i ti svasta trazis - knjige na forumu knjizvnost
sto me podseti
Svraticu. Nije to daleko od meneprostupacne
svako moze da "cita"
ali stvarno..klopa je sjajna..preporucujem.
Ja to moram da vidim, ne mora javno, nisam gadljiva na pp. Ali da vidim tebe sa pivom, pa mogu i da umrem.i ti svasta trazis - knjige na forumu knjizvnost
sto me podseti
Prokopao tunel direkt do nove biblioteke.Jel moguće da nema @Baudrillard ?? Jel on to zaspao u staroj kafani ili nas je zaboravio?![]()
Ima li zive muzike?prostupacne
svako moze da "cita"
ali stvarno..klopa je sjajna..preporucujem.
Sigurno se izgubio...malo mu dalje ova kafanaJel moguće da nema @Baudrillard ?? Jel on to zaspao u staroj kafani ili nas je zaboravio?![]()
Uhapsen jeJel moguće da nema @Baudrillard ?? Jel on to zaspao u staroj kafani ili nas je zaboravio?![]()
I tebi krenulo, znaci? E, meni ce veceras, sad sam na poslu.jel si morala bas sada kada mi je krenulo sa Sennom
![]()
Sto? Pa i tebi krenulo. Samo malo drugacijeI tebi krenulo, znaci? E, meni ce veceras, sad sam na poslu.![]()