Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Ne baš svu. Ostalo je malo forumske ljubavi za još neke članove.Svu ljubav je pružila Doci.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne baš svu. Ostalo je malo forumske ljubavi za još neke članove.Svu ljubav je pružila Doci.![]()

Svu je ljubav pružila DociSvu ljubav je pružila Doci.![]()
Nema veze, ne smeta mi.Možda ma
lo

moj shield je mnogo zajebanNisam primetio Aghyn ship... il su mi riknuli sonari.. kad se stvorila ovde? Mora da se hajperdzampovala kroz vormhol.
Kao za mene na primer?Ne baš svu. Ostalo je malo forumske ljubavi za još neke članove.![]()

Imas i ti IBS?meni su jako pomogle Biocolon kapi od Prirode na dar
I mom mužu
Možda malo maaalčice.Kao za mene na primer?![]()

i ja i mužImas i ti IBS?
Ja pijem Intestu i Colospu.
Baci bre ta gomna.. slusaj sad dobro stari narodni lek ima te pšrodje za dva dana..Imas i ti IBS?
Ja pijem Intestu i Colospu.
Možda malo maaalčice.![]()

ovaj lek koji je meni pomogao je biljna tinkturaBaci bre ta gomna.. slusaj sad dobro stari narodni lek ima te pšrodje za dva dana..
Moraz dooobro da nalazis smedervac i da unutra stavis tri cepanice od bookve i kad se uzare dobro da izvadis taj zar i da stavis u peglu a onda kako umes i znas da progutas peglu sa sve zarom.. ima te prodje ko dupe glava
paaa ovaj cuvarkuca.. nana.. sluz od lanenog semena.. i tako dok ne prestane da se nervira kad prestane onda nije kriva nevroza nego laneno seme je izleciloovaj lek koji je meni pomogao je biljna tinktura
Probala sam to .Nije mi nesto delovalo .No sve je individualno .ovaj lek koji je meni pomogao je biljna tinktura
E ovako se ti leci.....Baci bre ta gomna.. slusaj sad dobro stari narodni lek ima te pšrodje za dva dana..
Moraz dooobro da nalazis smedervac i da unutra stavis tri cepanice od bookve i kad se uzare dobro da izvadis taj zar i da stavis u peglu a onda kako umes i znas da progutas peglu sa sve zarom.. ima te prodje ko dupe glava
laneno seme ima dejstvo samo ako se sameljepaaa ovaj cuvarkuca.. nana.. sluz od lanenog semena.. i tako dok ne prestane da se nervira kad prestane onda nije kriva nevroza nego laneno seme je izlecilo
Ne baš svu. Ostalo je malo forumske ljubavi za još neke članove.![]()
Moze ,Dodji![]()

poluistine.laneno seme ima dejstvo samo ako se samelje
Čuvarkuća je za uši
Nana za grčeve
svaka biljka ima više namenapoluistine.
Cuvarkuca nije samo za usi nego i creva..
nan nije samo za grceve nekgo smiruje stomak.. generalno..
laneno seme potopis pa nek odstoji celu nos u jogurtu ili vodi..
Isto vazi i za Konja.svaka biljka ima više namena
Ali su u određenim najefikasnije

Imate cak i iste nokteImamo cak i isto prevozno sredstvo....![]()