- Poruka
- 71.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko moze produznih u produzni u produzni a da se ne optereti struja?![]()
Znaci u jedan produzni koji je full mogu da utaknem drugi i bude full?Najvise dva Lori .Nemoj vise.
Hvala ti krastavice mojaaMozes.
Naravno ako ne ukljucujes velikog potrosaca kao sporet , TA pec....
Male uredjaje smes.
3 racunara,2 monitora i sve sto uz to ideNikako to ne bih preporučio, ali ako već moraš, samo, ali SAMO male uređaje.Znaci u jedan produzni koji je full mogu da utaknem drugi i bude full?

Kod svih je tako, jer danas nije moguće drugačije, ali da je to dobro, nije... Moguće je da dođe raznih problema, najvažnije je proveriti da li se kabl i kutijaMozes to .Nisu veliki potrosaci .Slobodno .I kod mene je sve u kablovima i produznim kablovima.
Proveri, nemoj se igrati sa tim, ali verovatno ne, samo nemoj neke veće potrošače da stavljaš u produžni.Nikada ih nisam pipala,sem kada uguram

Bolje da ne znaš, ja ne smem ni da pokušam da objasnim.Sve sam razumela, ali ko je Bodljikavi?![]()

Bolje da ne znaš, ja ne smem ni da pokušam da objasnim.![]()

Zašto imam osećaj da si upoznata šta je bodljikavi, nego me samo ovde dovodiš u neprijatnu situaciju?Kako da se uključim u razgovor onda?
Ajd sa produžnim, ja imam baš lep, crni![]()

Zašto imam osećaj da si upoznata šta je bodljikavi, nego me samo ovde dovodiš u neprijatnu situaciju?![]()

Samo me ti zezaj.Ne znam ja odakle tebi ti čudni osećaji?
![]()

Vrlo nezgodna, bolje da pređemo na druge.Vidim da je tema krajnje nezgodna.![]()

Vrlo nezgodna, bolje da pređemo na druge.![]()

Kojeg forumaša? Misliš na Anđelka?Onda, da nastavimo...
Ne mogu da se setim tog forumaša. Jel meni pisao?![]()

I ja sam se pogubio, jer mi nije jasno kako smo od bodljikavog došli do Anđelka, božemeprosti.Sad sam se pogubila i ne znam o čemu pričamo![]()

I ja sam se pogubio, jer mi nije jasno kako smo od bodljikavog došli do Anđelka, božemeprosti.
![]()