Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Evo Bau, za kafanu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja mogu i iz wc cesto mi to znaci al sam mobilni tako jednom izpustio na nezeljeno mjestoImam i žutog, bežičnog miša. Mogu da ležim na drugom kraju sobe i da forumašim.
Mislim, svašta ja mogu, ali obično me sve to mrzi. Isto čitam sa moba.![]()
Ja mogu i iz wc cesto mi to znaci al sam mobilni tako jednom izpustio na nezeljeno mjesto

Ispro ga pod slavinu I pobjelio mu displej nisam ga mogo pustit da se sasusiVažna je snalažljivost.
Ne, ne, ne moram da znam detalje!![]()
Ispro ga pod slavinu I pobjelio mu displej nisam ga mogo pustit da se sasusi
Al dobro sve odradjeno s rukavice na finjaka
Zarad tvojeg mentalnoga zdravlja nadam se da neceOdlično, drago mi je da si ga spasao.
Ja sam jednom TV zalila vazom sa cvećem, i nije mu bilo spasa.
Nadam se da će ovaj sada biti srećniji i dugovečniji.

Što nam puštaš miševe u kafanu?

I zato si rešio da nam napuniš kafanu miševima i zečevima?

Jutro. : )
Šta čita, da nije Sioran?

Nije,nece da te pali rano izjutra...prvo kafa,itd...Šta čita, da nije Sioran?![]()
Dobro je, nije Sioran za jutro.Nije,nece da te pali rano izjutra...prvo kafa,itd...![]()

Samo vedre teme. Poslednji dan gradskog prevoza. Idem do Zemuna. A od sutra kao u onom filmu I legend.Pije se čaj, i gleda ima li šta pametno na forumu.
I nemoj više da nam puštaš miševe i zečeve.![]()
Sve prestaje sa radom, samo forum radi punom parom.Samo vedre teme. Poslednji dan gradskog prevoza. Idem do Zemuna. A od sutra kao u onom filmu I legend.

Ko zna kakve će još mere preduzeti.Samo da nam ne produze policijski cas![]()
Pa sve se polako zatvara...Mislim da ce ovo potrajati min 3-4 meseca,pa ljudi moji...Koliko ce samo ljudi ostati bez poslaKo zna kakve će još mere preduzeti.