- Poruka
- 82.728
Nema veze.. dosta je ono par slika sa sisama na ljisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ček, sad ću ponovo da šaljem.Naravno da nisu, po običaju...![]()

To nikako nije dobro, pogotovo kad se uzme u obzir šta sam slao.Bau opet si promašio pp![]()

jel si gledala serije Black Mirror i Peaky blinders?Naravno da nisu, po običaju...![]()
Šta si slao crni ti?To nikako nije dobro, pogotovo kad se uzme u obzir šta sam slao.![]()
jel si gledala serije Black Mirror i Peaky blinders?
Breaking Bad mi je jedna od omiljenih serija, i gledaj Black Mirror, odlična je.Nisam ali sam čula da su top!
Stala sam kod Breaking Bad, sezona 3.
Agy gde si ti na ljisu sinoc kad su se delile sise i kad je Bau kukao da vidi strky a video na kraju samo Nasty..

Ne da mi retrogradni merkur da zmurim..Evo za Agi sad ide repriza, kad toliko brineš. Ti žmuri![]()

Ja tamo ne zalazimda je Lorelajn bila sinoc na ljisu ona bi zakacila srce...
Meni su te teme malo sumnjive maoI ugasila bi temu.![]()
Jedna od boljih serija svakako, izuzetno dobro urađena.Mogla bih sada konačno da nastavim gde sam stala.
Inače mi, ako prekinem sa gledanjem posle bude teško da se opet nateram da gledam.
A serija mi je vrhunska!
da li si ti pobrljaveo od slivanja krvi?Agy gde si ti na ljisu sinoc kad su se delile sise i kad je Bau kukao da vidi strky a video na kraju samo Nasty..
Meni su te teme malo sumnjive mao
Strki pokazala sisu.. moderator.. pa Redhedava moderator.. pa Bau kao poceo da kuka modrator.. pa dosla Nasta i pokazala szmijsko telo moderator.. a onda kao dosao tab supermoderator da cenzurise.. Mislim fali vam jos samo Nina da okaci sise i podizemo gledanost Krstarici 100%