- Poruka
- 113.608
evo trčim al me onemogućava bol u qurcuEvo za Agi sad ide repriza, kad toliko brineš. Ti žmuri
Jesi videla Agi?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo trčim al me onemogućava bol u qurcuEvo za Agi sad ide repriza, kad toliko brineš. Ti žmuri
Jesi videla Agi?![]()

Jesam, zezam se.. pravio sam komparaciju izmedju jedinh i drugih prica.. nisi me razumela..da li si ti pobrljaveo od slivanja krvi?
1. Ja nikad nisam pisala na Ljisu (sem onih 8 poruka),a ni ne čitam to
2.Neopisivo me zabole da gledam tuđe sise i za celu ta priču oko reality egzibicionizma
3. Zar nisi do sad zaključio da sam iz potpuno druge priče
Moraću jednom da odem tamo, 'ladno nikada nisam.Ja cu biti prva koje ce ovako javno izneti subjektivnu tvrdnju da mi je pricaonica sadrzajnija od foruma.
manite me više sa tim Ljisom aman ljudiJesam, zezam se.. pravio sam komparaciju izmedju jedinh i drugih prica.. nisi me razumela..
Zavisi koga nahvatas ali mogu ti reci da ovde na zalost i teme koje bi me u potencijalu interesovale su ono wtf..trc prc trc prc...gomila nabacanih misli iz kojih trebas da kukoljis bisere,a tek one slicice...to mi ono top,senzacija.Moraću jednom da odem tamo, 'ladno nikada nisam.
Jesam, zezam se.. pravio sam komparaciju izmedju jedinh i drugih prica.. nisi me razumela..

ja prezirem realitije i jeftin egzibicionizamJedan moj umni profesor je jednom meni rekao da se ljudi uglavnom vrte u krugu koji čine voajerizam i trip.
Gledaju šta drugi rade i vode tudje živote ( primer su reality programi ) i tripuju se da su nešto mnogo bitni, a uglavnom nisu.
@snowtrooper, šta si se zapanjio opet, da da, samo da si video kako se uklopila, ne bi verovao.![]()

Zato ja retko i idem po temama, ako hoćeš nešto ozbiljno da pišeš, uvek se nađe neko da zeza i lupeta.Zavisi koga nahvatas ali mogu ti reci da ovde na zalost i teme koje bi me u potencijalu interesovale su ono wtf..trc prc trc prc...gomila nabacanih misli iz kojih trebas da kukoljis bisere,a tek one slicice...to mi ono top,senzacija.
Tamo fino se ispricas sa ljudima,saznas sta te interesuje,nasmejes se...Milina.
Sama je došla, stara je ona ljisovka, nisi znao?Kvaris finu omladinu manijace jedan.

Pa tek po kafanama ne idemZato ja retko i idem po temama, ako hoćeš nešto ozbiljno da pišeš, uvek se nađe neko da zeza i lupeta.
Ova je jedina...ja prezirem realitije i jeftin egzibicionizam
A tuđi životi me tek ne zanimaju
Ovi koji gledaju...Ti ucesnici dobijaju brdo para i reklamu za to.ne zna se ko je gori.. dal ovi sto gledaju ili one zvezde realitija koje pokazuju sise..
Drago mi je da si odabrala da ova bude ta jedina.Pa tek po kafanama ne idemOva je jedina...

ja ni onog Velikog brata nisam gledalaIsto.
Ali je simptomatično da oni koji se hrane tim istim reality programima posle užive komentarišući ih.
S obzirom da nemaju sopstveni život.
Ja mislim da su te sto su dobile pare.. klasicen kurvestiye.. i nista nisu bolje od onih koji ih gledayu..Ovi koji gledaju...Ti ucesnici dobijaju brdo para i reklamu za to.

prave kurafte su mi gotivnijeJa mislim da su te sto su dobile pare.. klasicen kurvestiye.. i nista nisu bolje od onih koji ih gledayu..
Pa jesu *****,sise i dupeta..Sto gledao bi neku koja cita knjige,nije gola i ne drami?Ja mislim da su te sto su dobile pare.. klasicen kurvestiye.. i nista nisu bolje od onih koji ih gledayu..
Gledao bih, ali samo ako čita Siorana!Pa jesu *****,sise i dupeta..Sto gledao bi neku koja cita knjige,nije gola i ne drami?