Kafana kod knjiškog moljca III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li si ti pobrljaveo od slivanja krvi?
1. Ja nikad nisam pisala na Ljisu (sem onih 8 poruka),a ni ne čitam to
2.Neopisivo me zabole da gledam tuđe sise i za celu ta priču oko reality egzibicionizma
3. Zar nisi do sad zaključio da sam iz potpuno druge priče
Jesam, zezam se.. pravio sam komparaciju izmedju jedinh i drugih prica.. nisi me razumela..

Moraću jednom da odem tamo, 'ladno nikada nisam.
Zavisi koga nahvatas ali mogu ti reci da ovde na zalost i teme koje bi me u potencijalu interesovale su ono wtf..trc prc trc prc...gomila nabacanih misli iz kojih trebas da kukoljis bisere,a tek one slicice...to mi ono top,senzacija.
Tamo fino se ispricas sa ljudima,saznas sta te interesuje,nasmejes se...Milina.

Jesam, zezam se.. pravio sam komparaciju izmedju jedinh i drugih prica.. nisi me razumela..

Jedan moj umni profesor je jednom meni objašnjavao fenomen našeg društva, gde se ljudi uglavnom vrte u krugu koji čine voajerizam i trip.

Gledaju šta drugi rade i vode tudje živote ( primer su reality programi ) i tripuju se da su nešto mnogo bitni, a uglavnom nisu.

So, live and let the others live...:)

Zavisi koga nahvatas ali mogu ti reci da ovde na zalost i teme koje bi me u potencijalu interesovale su ono wtf..trc prc trc prc...gomila nabacanih misli iz kojih trebas da kukoljis bisere,a tek one slicice...to mi ono top,senzacija.
Tamo fino se ispricas sa ljudima,saznas sta te interesuje,nasmejes se...Milina.
Zato ja retko i idem po temama, ako hoćeš nešto ozbiljno da pišeš, uvek se nađe neko da zeza i lupeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back