- Poruka
- 71.166
Jok,sve vole po svetlu.@Lorelajn da nemas neku drugaricu za mene... da gledmao serije i pipkamo se u mraku![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok,sve vole po svetlu.@Lorelajn da nemas neku drugaricu za mene... da gledmao serije i pipkamo se u mraku![]()
Ma...njemu treba neka da mu udahne ponovo zivot,skine tesko breme sa ledja,oboji svakodnevnicu novim koloritom i jase i jaseeee

Dobro dobro.. preterao sam.. Ziv je Doca i vratice se i bice Selkhy opet srecna..Na sali se sa tim Konjce
Rastuzujes Selki![]()
Dobro dobro.. preterao sam.. Ziv je Doca i vratice se i bice Selkhy opet srecna..

yeste.. jednu pogotovo...U sustini konjce ima ono dosta grube kosti...bode...a ne voli da ga neka osedla...a sve koje bi ga jahale...bi trebale prvo da se naviknu na tu bol,upiju u sebe,da bi konjce ponovo bilo sretno..jbga...
Ovo mi je baš tužno.U sustini konjce ima ono dosta grube kosti...bode...a ne voli da ga neka osedla...a sve koje bi ga jahale...bi trebale prvo da se naviknu na tu bol,upiju u sebe,da bi konjce ponovo bilo sretno..jbga...

A nije...samo treba neka koja voli kaktus caraOvo mi je baš tužno.![]()
Ko je gledao crtac,gledao je 
ma bre pusti ti ovu Lory izmislja svakakve gloopsty.. i pravi neke projekcije da ne kazem sad.. a voli u mrakuOvo mi je baš tužno.![]()

Jadni Konjić.U stvary u pravy je.. tuzna je soodbina konja... ajde sad svi da se zagrlimo i placemo...![]()

Ayde.. nek Doca vidi da ima posla sa divnom doosom koja rauzme jadne napacene doose i pomaze im..Jadni Konjić.
Oo, padni mi na gruudi, dušo napaćena...![]()
Naravno.Ayde.. nek Doca vidi da ima posla sa divnom doosom koja rauzme jadne napacene doose i pomaze im..

NE! Ne gledaj to.. bices opcinjena i posle.. ostaces da pucini pocepanih jarbola dok te ne torpeduje neka podmornica...Meni ok u svetlu i u mraku,pogotovo zorom..
Nego kako vam se zove ta serija Legend of the Seeker ili?
Jao kad se vrati ima preventivno da dezinfikuje tvoje i svoje grlo sa po kilo vinjaka..Naravno.
Doca će biti ponosan.![]()
Moram onaj Lock and keys nema onlineNE! Ne gledaj to.. bices opcinjena i posle.. ostaces da pucini pocepanih jarbola dok te ne torpeduje neka podmornica...
a nemam sta da gledamOpasna si ti.Jok,sve vole po svetlu.

Naravno, radujem se tome neizmerno.Jao kad se vrati ima preventivno da dezinfikuje tvoje i svoje grlo sa po kilo vinjaka..

El mogu i ja, isto sam napaćen.Oo, padni mi na gruudi, dušo napaćena...![]()

Ako tebi Naya nije dosta.. onda tebi nema pomoci...El mogu i ja, isto sam napaćen.![]()
Nema, mnogo mi duša napaćena. : (Ako tebi Naya nije dosta.. onda tebi nema pomoci...