- Poruka
- 113.693
ovo su čuvene japanske erotske estampe
Imam knjigu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo su čuvene japanske erotske estampe
Zagrejaces se u letu...Covece al Kraljica...kako tako direktno...Malo i mene zbunila...Rekoh ne mogu bas ovog trena ono...malo zagrevanja,necega ej...
![]()
Japanci su čudni, imaju "najluđu" umetnost, imaju neverovatno bizarne filmove.ovo su čuvene japanske erotske estampe
Imam knjigu
Uopste nisi u opasnosti, potvrdjeno mi je da kod tebe nema cepanja, sizofrenih ni dusevnih...Sve ćemo slušati, samo nemoj da nas biješ i kažnjavaš.![]()
Delimo.. ti si pripala u konjski klan.Vi tu stvarno delite?![]()

Uh, dobro je, pao mi je kamen sa srca!Uopste nisi u opasnosti, potvrdjeno mi je da kod tebe nema cepanja, sizofrenih ni dusevnih...![]()
tetqa ima sve i sve zna.. postoji larus britanika i enciklopedija tetqaovo su čuvene japanske erotske estampe
Imam knjigu
Nemoj ti meni to, trt, mrt, dugokosa lutalice, vidinti to sa Konjoprincom.. Ja sam rekla sta sam rekla...Ako nije problem meni se ne stapa ovog momenta,prvo rucak,kafa i tako to...![]()
Horore, nije to što misliš, perverznjaku pokvareni!Sta ti gledas to manijace jedan?![]()

Nemoj ti meni to, trt, mrt, dugokosa lutalice, vidinti to sa Konjoprincom.. Ja sam rekla sta sam rekla...
Horore, nije to što misliš, perverznjaku pokvareni!![]()

Ti si Pahuljo, ostao neistrazen, bilo je nemoguce... Ili si Neistražena?????Zdravo Agi
Sta ti gledas to manijace jedan?![]()
Ti si Pahuljo, ostao neistrazen, bilo je nemoguce... Ili si Neistražena?????
Samo ne vadi dokaze, tako ti svega!Ja sam musko i osim svedoka imam i dokaze![]()
Japanci su čudni, imaju "najluđu" umetnost, imaju neverovatno bizarne filmove.
Samo ne vadi dokaze, tako ti svega!

Šta se sad praviš fin?Sram te bilo manijace jedan, za kakvog me to perverznjaka smatras?![]()

Mislis ovako, dok on kuva, a on je vrhunski kuvar?Njemu treba zena koja dok ona kuva i cisti on cita knjigu sa njene police hahahahah
Prenecemo Selkhy..Samo da recem da plovim plavim prostranstvima i da nemam toliko vremena da pisem![]()