- Poruka
- 82.871
Meni se svidja ona prica koja nije bila tacna.. aj mi nadji tu stvar..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naročito ja.Ma, hajde,šta se stidiš.. Ovde su svi bezopasni...

Naročito ja.![]()

Bolje ćuti, kad nemaš pojma!Od kada su manijaci bezopasni?
Sigurno jedva cekas da nekome pokazes knjigu kada dodje u kafanu![]()

.gif)
Sve ćemo slušati, samo nemoj da nas biješ i kažnjavaš.Sto rece mudro Konj(mada je to ukrao od neke filozofa) ja znam sta necu. Ja volim(evo ga, opet) da vlada harmonija, ljubav... u mom kraljevstvu.
Zato, naredjujem da se sve duse stope i da sacuvamo mir!(bas da vidim ko nece da poslusa)![]()

Ako nije problem meni se ne stapa ovog momenta,prvo rucak,kafa i tako to...Zato, naredjujem da se sve duse stope i da sacuvamo mir!(bas da vidim ko nece da poslusa)![]()

Naravno, ručak je najvažniji, posle može i sve ostalo.Ako nije problem meni se ne stapa ovog momenta,prvo rucak,kafa i tako to...![]()

Ako nije problem meni se ne stapa ovog momenta,prvo rucak,kafa i tako to...![]()

Perverznjaku, kako te nije sramota!?Dodji kod mene na rucak, kafu i stapanje![]()
Perverznjaku, kako te nije sramota!?

Malo i mene zbunila...Rekoh ne mogu bas ovog trena ono...malo zagrevanja,necega ej... 

Forum te je potpuno pokvario, nekada si bio fin momak.Nije, treba odrzati reputaciju ovde![]()

Mislim da je kasno za to.Odoh i ja dok se ne pokvarim,![]()

Eto opet se ponašam sa rečima poput slona u staklarskoj radnji.Zasto si tako...grub...neotesan prema meni? Zasto...Zasto si ti koji stvara nemir....![]()

Covece al Kraljica...kako tako direktno...Malo i mene zbunila...Rekoh ne mogu bas ovog trena ono...malo zagrevanja,necega ej...
![]()
Forum te je potpuno pokvario, nekada si bio fin momak.![]()
Odoh i ja dok se ne pokvarim,![]()

Gde nam je ona, da je nismo uplašili?A nisi nam doveo Vlad-u vamo...Osecam neki nedostatak![]()
A nisi nam doveo Vlad-u vamo...Osecam neki nedostatak![]()

Hahaha, jao, pobeći će sve forumašice odavde.Vi tu stvarno delite?![]()

Vi tu stvarno delite?![]()