gost 427187
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
Soul je presudna, ostalo... Pih,trice i kučine....Ne znam... ja priznajem samo judgment of my Soul![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soul je presudna, ostalo... Pih,trice i kučine....Ne znam... ja priznajem samo judgment of my Soul![]()
Mislim da to više niko od nas ne zna, pogubili smo nit negde kod Konjske pete noge.. Hajahahahahhahahahahjj@jjaSta je ovde sada prava tema?
Ona sto se krije iza drveta?

Zamislite, Konj, a spichless....Ne znam.. ja sam potrosio moj fond reci za danas.. toliko od mene.
Ko zna šta on misli?Mozda je mislio na rep pa mu se omaklo![]()
A ti, bolje smišljaj neku temu za Lorelaj...Mozda je mislio na rep pa mu se omaklo![]()
A ti, bolje smišljaj neku temu za Lorelaj...

Gora sam od Badrija, rasteraću sve.. Bolje da idem..![]()

Auuuuu...necu da komentarisemMislim da bi ona radije na jahanje nego na grudvanje![]()

Jel i ti mislis? Ti si vec drugi koji tako misli.. jos ako i ja posmislim to je tri na jedan..Mislim da bi ona radije na jahanje nego na grudvanje![]()
Auuuuu...necu da komentarisem![]()

Pesnikinja m? Gde ima neka pesma da joj se procita... a da covek ne iskvasi noge..Vidi ti sta zna mala pesnikinja![]()
Nema...meni ovaj nas nije ni maternji jezikPesnikinja m? Gde ima neka pesma da joj se procita... a da covek ne iskvasi noge..
Nabadam prosto prosirene 

Pesnikinja m? Gde ima neka pesma da joj se procita... a da covek ne iskvasi noge..
Nema...meni ovaj nas nije ni maternji jezikNabadam prosto prosirene
![]()

Izmami joj stihove sa usana![]()
Non Capit...SedendumE moj snowko.. Aquila non capit Equus..
Svasta...Blesavo magare malo Sta je Snezni...mislio si da sam u jednoj slozenoj recenici utrpala zivot svoj celi? Da sve znas i u nista vise ne sumnjas?![]()
E moj snowko.. Aquila non capit Equus..
Sumnjam kada ne verujem a u recenici jednoj ne staje zivot.
Nekad je cak i roman mali.
Konjce, sa latinskog znam samo Deus Vult sta znaci i to je to.
prim.prev.
Orao ne lovi musice.. je njoj u potpisu (hoce da kaze da se ona ne bavi malim stvarima.. ako to nije perverzija ne znam sta je)
Ja ti rekoh orao ne voli konje..
a ona mi odgovori orao nije za jahanje... (moje ili njeno heheh) pa ti vidi...