Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja svoj mozak opisujem kao stari hard disk pun bed sektoraZnam, Agi, znam.. Popila je ova glava sve te priče pre dvocifrenog broja.. Stvorila se od toga neka aneurizma, nisu uspeli ni hiruški da je odstrane..![]()
Ja svoj mozak opisujem kao stari hard disk pun bed sektora
Najgore je bilo kad su tamo otkrile da sam im prvi poslao pp, šta će ljudi da misle o meni.Konjce, pitao sam na temi na zenama i rekle su i Lorelajn i Kraljica kolike su im kose![]()

Ja ne bih,veruj mi
Ti su mnogo boljeg kvaliteta, rekla bih...

Najgore je bilo kad su tamo otkrile da sam im prvi poslao pp, šta će ljudi da misle o meni.![]()

Ne hvalim se, nego stvarno ću ispasti najveći manijak na Krstarici. : (Ajde, ajde, ne hvali se više!!![]()
Ne briniNe hvalim se, nego stvarno ću ispasti najveći manijak na Krstarici. : (
Zar nisi o tome maštao?Ne hvalim se, nego stvarno ću ispasti najveći manijak na Krstarici. : (
Nadam se. LolNe brini
Nećeš
Nisam, to možda Trooper mašta da bude najveći perverznjak.Zar nisi o tome maštao?

Nego, jesi li videla kako su sea razgoropadili đto nema Doce, pa dodeljuju neke ingerencije nad nama?Ne brini
Nećeš
ma kuuuud....Ne hvalim se, nego stvarno ću ispasti najveći manijak na Krstarici. : (
sije jedro za vetarŠta to radiš?

kad ti baja izvadi svoj perorezSuncokreti sitan vez dodji mala al oprez.. moze da bude opasan zez

Šijem veštičiju haljinicu za tu 8momartovsku proslavuŠta to radiš?
Jedva čekamo da vidimo kakva će biti.Šijem veštičiju haljinicu za tu 8momartovsku proslavu![]()

Neće, neće, hajahahaaŠta je ovaj Tab došao, neće valjda i ovde da me banuje?![]()

pazi samo da ne zavrsis u loncuJedva čekamo da vidimo kakva će biti.![]()