- Poruka
- 71.148
Ja necu ni poljubac ni cvet...samo ruka u ruci da zajedno pohodim sa nekim svetAko krenete da me ljubite mozda necu ni morati da se branim![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja necu ni poljubac ni cvet...samo ruka u ruci da zajedno pohodim sa nekim svetAko krenete da me ljubite mozda necu ni morati da se branim![]()

Ja necu ni poljubac ni cvet...samo ruka u ruci da zajedno pohodim sa nekim svet![]()

Za mene može nešto ovako, bez poljubca, to čuvaj za dugokose, moja kosa nikad neće biti dovoljno duga...Ako krenete da me ljubite mozda necu ni morati da se branim![]()

Za mene može nešto ovako, bez poljubca, to čuvaj za dugokose, moja kosa nikad neće biti dovoljno duga...
Pogledajte prilog 659077

Kraljica rece hocu nesto ovako i pokaza usidreni gliser.. koji bi je odvezao do jahte..
Pogrešan odgovor. Rajsku pticu!! Ee, zelen si, još moraš da vežbaš..Vikend u hotelu?

Pogrešan odgovor. Rajsku pticu!! Ee, zelen si, još moraš da vežbaš..![]()
Od ovog ruka u ruci na kraju zna se sta ostane u ruci..

Ovakvi me više ne zanimaju, ali jedrenjak, pogase se motori, samo vetar u jedrima...Za brod treba da mi sviras flautu na uvce
Da hocu..mazno bih prela oko tog cvetka i poljubaca...i sa mojih usana samo bi izletalao daj daj daj..Snowko sunce ti.. ova hoće da se udaje.. dal za tebe il za češku živ nisam.

Da hocu..mazno bih prela oko tog cvetka i poljubaca...i sa mojih usana samo bi izletalao daj daj daj..
No nije svakom sudjeno da spozna,u cemu moje srce trazi draz![]()

Snowko sunce ti.. ova hoće da se udaje.. dal za tebe il za češku živ nisam.

Jel ti ima loky kiky?

Ne razvalcite me ovuda...Ja sam introvertna osoba sa ekstrovertnim skillovimaI njoj si video sliku.. samo ja nemam niciju slikuuuuuuu :smajlikojiplace:

Ne razvalcite me ovuda...Ja sam introvertna osoba sa ekstrovertnim skillovima
Imate tamo ne znam koga...zeljne da budu Sunce vaseg sistema![]()

Zato što smo neodoljiveMa niste smešne...barem ne uvek![]()