- Poruka
- 82.860
Da skocim? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisi bio tu, pa te nisam stavila na spisak želja.Dobro jutro devojke![]()
Recimo..Kazes hop i pustis se...Da skocim?![]()
Eto te ponovo....sklopi oci,duboko udahni i opusti se....Hocu samo mi daj malo fore da vidim da nije zaspao neki krokodil ispod drveta.. jer njega znas ne bi interesovalo to sto sam ja supeo da pobedim sebe naprotiv i ona bi se pridruzio i pobedio bi i on mene..
Konj zmuri.. Konj mrmlja u sebi.. (mozes ti to mozes ti tooo pustis samo strah da prodje kroz tebe i kad strah prostruji ostaces samo ti konju..mozes ti to..) KOnj ispruzi nogu...i..Eto te ponovo....sklopi oci,duboko udahni i opusti se....![]()
Strahovima treba gledati pravo u oči..Konj zmuri.. Konj mrmlja u sebi.. (mozes ti to mozes ti tooo pustis samo strah da prodje kroz tebe i kad strah prostruji ostaces samo ti konju..mozes ti to..) KOnj ispruzi nogu...i..
Moram u wc.
Psstttt neka gaStrahovima treba gledati pravo u oči..![]()
U fazi treninga je

Uh, uh, to je baaaš visoko drvo..Konj ponovo otvori oci i pogleda dole.. od vrha drveta do zemljine povrsine je imalo siguno nekih dvadeset metara po njegovoj slobodnoj proceni..
Dobro jutro, Snow!

Vizealizuj bazen.....KOnj resi da zamisli casu vode da je vizuelizuje i predvidi trenutak u masti kako bi mogao da bolje izvede leap of faith..
Traži po forumu zanosne teme... Pa ti vidi, šta ćeš..Dobro jutro Kraljice
Gde je nezna Lorelajn?![]()

Traži po forumu zanosne teme... Pa ti vidi, šta ćeš..
Pa ova Lorelaj je tvoja izgubljena polovina!?Konj pruži nogu i... nista.
KOnj potom shvati da on nema samo jednu nogu.. pa pruzi o istale tri i... nista
Konj potom shvati da.. se drzi na jos jednoj nozi i taman pomisli kako ce odustati izdade ga i peta noga i konj poce da pada..
Mozda ali sam jednom kresno belu bizonku a to ni veliki vrac nije uspeo ni u masti.Dobro jutro Pahuljo
Ti si jos mlado magare Konju...Tvoja svest jos galopira po pasnjacima Siuxa....Izgoreces mi tako sam na drvetu tom,vecnost cekajuci samo u mislima skacuci....
Jel i ti to mislis? MI smo ko dva oka sto gledaju jedno.. malo smo razroki doduse al.. gledamo u istom pravcuPa ova Lorelaj je tvoja izgubljena polovina!?

Dobro jutro Pahuljo
Ti si jos mlado magare Konju...Tvoja svest jos galopira po pasnjacima Siuxa....Izgoreces mi tako sam na drvetu tom,vecnost cekajuci samo u mislima skacuci....
Gotovo sam sigurna...Jel i ti to mislis? MI smo ko dva oka sto gledaju jedno.. malo smo razroki doduse al.. gledamo u istom pravcu![]()
Nećemo sad sa maštom da se takmičimo?Mozda ali sam jednom kresno belu bizonku a to ni veliki vrac nije uspeo ni u masti.
Ne znam... ja priznajem samo judgment of my SoulGotovo sam sigurna...