Kafana "Kod hakera"

Viber најмањи бар има проверени E2EE без озбира што је close-source. Све што пишите на њему не може да се чита од стране компаније.

Oво што се тиче Елемента сад је нетачно, код њега је све енкрипотовано укључујући и атачменти. И даље трврдим да је [matrix] нешто најбоље што се појавило!

Слика
Ima još jedna open-source "platforma" koja je mnogo sigurnija od svih ovih, to je Tox, potpuno distribuirana P2P mreža, što znači da ne postoji centralni server koji mogu oboriti, blikirati, zabraniti, sve se skladišti na uređaju korisnika, ceo protokol je jako enkriptovan, i podržava TOR za ultimativnu anonimnost, tako da ako neko posmatra vezu, ne mogu znati kome se šalju poruke ni od koga se dobijaju. (https://tox.chat/)
A tu je i Freenet, zatvorena P2P mreza koja cini poseban layer u celom internetu, takozvani freesites je nemoguce ugasiti kada se jednom uploaduju na mrezu, i svaki korisnik doprinosi infrastrukturi.
Ako uvedu masovnu internet cenzuru, Freenet će ostati slobodan.

Знам за Tox али није за потребу обичних корисник, такође немаш клијент за iPhonе, што је изузетно битно. Има још један месенџер који је сигурнији од Tox-a буквално је закључан само за ту сесију али има само за Andorid. Што се тиче Session-а/Сигнала избегавам јер је критосмеће и зато што обрисано на њему не значи заиста обрисано већ се чува на серверу до пар недеља, у зависности од темпа коришћења.

Poslednja izmena:
Meni je komp pun virusa, verovatno ima i keylogera, nekako osećam da je tako, pogotovo u zadnje vreme .
............................
O mobilnim telefonima i da ne govorimo
Verovatno znaju sta svi mi kuckamo u ova nemirna vremena. Mislim da se sad svaki aparat nakačen na mrežu nalazi pod posmatranjem sa svih strana.
Šta me briga , neka kupe i viruse sa mog kompa .

Nesporazum, ja pristupam sputnjikovom sajtu, youtube koliko znam je sajt, oni su zavrnuli sve ruske izvore.
Кажем. Да сам могао да гледам пре једно два дана спутњик на youtuby са aplikacijom впн супер, сада не могу. И покушао сам и са турбо впн али не помаже..

Izgleda da su sputnik sinoc hakovali. dns nalazi ip ali je stranica izgleda hakovana. ili su preusmerili dns ili su im oborili servere...
edit:
probao da ih nadjem preko ruskog dns servera ali javja isti ip koji je defunct...

Izgleda da su sputnik sinoc hakovali. dns nalazi ip ali je stranica izgleda hakovana. ili su preusmerili dns ili su im oborili servere...
edit:
probao da ih nadjem preko ruskog dns servera ali javja isti ip koji je defunct...
Да, и даље је оборен сајт sputniknews, ко жели да прати вести (у сажетом облику) мораће на телеграм...

Кажем. Да сам могао да гледам пре једно два дана спутњик на youtuby са aplikacijom впн супер, сада не могу. И покушао сам и са турбо впн али не помаже..
код мене спутњик србија ради и на јутјубу..
руски спутник дефинитивно блокиран на јутјубу, само домаћи ...

Back