Kafana "Kod hakera"

Druga verzija , modernija:
Petar Petrović i njegov Windows 7...

(lagani pritisak prstom na dugme na monitoru, potom na kućištu)

Windows 7 Ultimate for Serbia
Srpski, ćirilica (Srbija i Crna Gora, bivša)

(Monitor): "D-SUB , POWER SAVING MODE"
...Pali se...
"EuP ready" / "AsRock logo"
"Starting Windows (7) "
"Dobro došli"
(Vrti krug tri minuta)
"Možda će biti potrebne dodatne informacije za prijavljivanje - kliknite da biste otvorili pregledač"
"Vip SRB - Bez pristupa internetu"
(Nakon psovanja svega po spisku...)
"Vip SRB - Pristup internetu"
"Otvori Mozilla Firefox"
"Firefox se ne može ažurirati na najnoviju verziju. Preporučujemo Google Chrome, on nas je kupio. Želite li da pređete na Chrome? (Da / Možda kasnije)"
"Da"
"U redu, zatvara se bedni Firefox"
"Chrome"
"Google pretraga: Kako ukinuti Gugl na kompjuteru"
"Ne možemo da obradimo Vaš zahtev jer je sistem prepoznao da želite da se otarasite Google-a. Ne zaboravite da bez Google usluga ne biste imali ništa - brzu i jednostavnu pretragu, slike , YouTube , Google Finansije , Play Knjige i slično"
"Predlozi za pretragu - Kako da srušim Huawei, kako da ukinem AppGallery , Sundar Pičai - podkast"
"Zatvorite Chrome"
"Jeste li sigurni da to želite da uradite? Imajte na umu da ovim potezom ne gasite sve procese u potpunosti. Može se desiti da Chrome i nakon gašenja nastavi da troši resurse"
"Potvrdi"
"Hvala Vam što koristite Chrome. Zašto nas ne biste ocenili? Mi smo Vaš doživotni i podrazumevani pregledač"
"Ne, hvala"
"Žao nam je što to čujemo. Kaznićemo Vas sa dužim gašenjem u trajanju od pet sekundi"
...pet sekundi...
"Iskreno se zahvaljujemo na strpljenju. Ne zaboravite da je Gmail još uvek aktivan".
... u podešavanjima...
Gmail , upotreba 4GB RAM od slobodnih 8
"Windows je spor. Probajte sa čisćenjem retko korisćenih aplikacija."
"Cmsxl32.abc i Cmsxl64.abc su prestali sa radom. Probajte da restartujete računar"
"Shutting down"
(Pa nisam ti dao komandu da se ugasiš!)
"Problemi su rešeni prilikom ponovnog pokretanja."
"Otvori komandnu tablu."
"Region i vreme."
"(UTC +08:00) Peking, Čongking, Hong Kong, Urumći"
"Vreme je vraćeno na početne vrednosti. Sada se ravnate po gradovima kao što su Beograd, Ljubljana, Prag."
"Otvori Word 2010"
"Kupite aktuelniji Office paket da biste nastavili"
"Ne, hvala"
"Otvori PDF dokument"
"Windows ne može da pronađe podrazumevani program. Probajte sa nekim od navedenih"
"Izabrati Adobe Reader"
"Ovaj program je na listi blokiranih, probajte ponovo"
(Petar Petrović iznerviran, tresne komp o pod)
Poruka na ekranu:
"Probali ste da onesposobite svoj računar, što Vam nije pošlo za rukom. Windows se preventivno ugasio, pa su svi podaci spašeni.
Pokušaj ponovnog paljenja?"

:hahaha:

Vidim da ima onih kojima se ovo sviđa, pa hajde da nastavim:
Petar Petrović koristi LG G4 (Android 5.1.1)

Paljenje...
Android se pokreće
...
Добро дошли
Izaberite jezik:
Svahili
Srpski (Ćirilica) :tick:
Srpski (Latinica)

"Nažalost, u softver nije ubačena ćirilica, tako da će biti prikazana latinica."
"Nastavite"
"Otvorite novi ili dodajte postojeći Google nalog"
"Otvorite novi"
...
"Odlično! Poslednji korak je da unesete lozinku. Ona mora da bude jaka i jedinstvena."
"Petar123"
"Nažalost, ta lozinka je već u upotrebi. Probajte ponovo."
"Petar1234"
"Jasampetar1234"
"Stvarnostvarnojasampetar1234"
"Najstvarnijejasamjedinipetaruovomgradu1234"
"555Petar555"
"Lozinka ne ispunjava sve uslove. Neophodno je imati različite brojeve."
"1234Petar555"
"Lozinka ne ispunjava sve uslove. Neophodno je da bude duža."
"12345Petarpoboguhoćeliseovozavršiti."
"Lozinka ispunjava sve uslove. Međutim, zbog velikog broja pokušaja , moraćete da prođete kroz ReCaptcha verifikaciju."
"Označite sve kvadrate u kojima je prikazan semafor."
Screenshot-2020-12-17-at-19.38.11.png

"U redu, dokazali ste da niste robot. Nastaviti?"
"Da"
"Dobro došli u Vaš novi LG G4. To je telefon u kome se jednostavnost i hardver uklapaju u celinu."
"Želite da prođete kroz uputstvo za korišćenje našeg UI?"
"Ne."
"U redu. To za nas znači "da". Provešćemo Vas kroz sve funkcije."
... 5 (večnih) minuta kasnije...
"Sada ste spremni za početak. Uživajte!"
"Google glasovna pretraga"
"Sluša se..."
"Beograd vreme"
...
преузимање.png

22°C , Јака киша

"Prijavite problem"
"Vaš komentar : Zasto lazete da pada jaka kisa kada grmi, seva i pucaju gromovi na sve strane?? Cak i krupan grad pada!"
"Hvala Vam na povratnoj informaciji. Imajte na umu da ona ne utiče na vremensku prognozu i informacije koje su date, ali nam svakako pomaže da je unapredimo."
"Sluša se..."
"Las Vegas vreme"
...
преузимање (1).png

28°C , Делимично облачно

Могућност бујица
Невада
пре 0 секунди – National Weather Service
Another round of high monsoonal moisture is expected through the weekend that will lead to an increased risk for flash flooding across much of the region. Isolated to scattered ...

"Prijavite problem"
"Vaš komentar: Kako bre pre 0 sekundi!? Jel sve ok sa Vama??"
"Hvala Vam na povratnoj informaciji. Imajte na umu da ona ne utiče na vremensku prognozu i informacije koje su date, ali nam svakako pomaže da je unapredimo."
"Aliexpress"
"Ne možemo da obradimo Vaš zahtev jer niste povezali Vašu kreditnu karticu. Iskreni da budemo, nema potrebe da se mučite sa tim "Činesčim džubretom" , probajte Amazon."
"Ne, hvala."
"Zatvori Chrome"
"Otvori Google Play"
"Nažalost, Google Play je prestao sa radom. Šta želite da uradite?"
"Sačekaj"
"You cannot access this feature because of Geo-restriction. Try something else."

Petar tresne fon. Nema oštećenja. Poruka na ekranu:
"Zaboravili ste da ste kao vlasnik ovog uređaja ujedno i doživotni vlasnik kompanije Google LLC. Svaki pokušaj oštećenja hardvera ili softvera se kažnjava zakonom."

:hahaha:
Ja mislim da bih među prvima poludeo da je ovo sve stvarnost

Zna li neko zasto na jedan mobilni mogu da se povezem na internet bez problema, a na drugi ne ?
U pitanju su Samung telefoni
Na ovaj losiji, bez problema, a na ovaj bolji nece, pise nije omoguceno automatsko ponovno povezivanje, Samsung a12 je u pitanju

Pozdrav

Ne bih znao gde da pitam pa aj u kafance

Zanima me feed na instagramu, kako da ga napravim vise random pregled

Dal postoji nacin da mi neki ljudi ne izlaze nonstop na vrhu prvi post, da ne moram da brisem prijatelje a da budu nize, ono tipa 10 20 drugih postova pa njihov. Moze i 50 za neke.

Juce sam probao na sliku koja je izasla kliknuo na hide i taj post je nestao

Medjutim kad odem direktno na profil osobe, taj se post uopste vise ne vidi ni tamo

Ne bih da bas nestanu, ipak su mi to neki prijatelji, al da nekako ne izlazi prvi

Imam par prijatelja koji dnevno objavljuju 20 postova, svaku budalastinu koju rade i to me vec iritira a zatrpavaju mi pregled, razumem da njih to cini sretnima, al moram beskonacno da skrolujem da dodjem do drugih zanimljivijih objava koje bi me daleko vise zanimale

Znaci dal postoji neki nacin da rekofingurisem algoritam, podesavanja ili sta god treba. Nisam bas tehnicki pismen da se snadjem, pa ako moze neko relativno jednostavno upustvo

Hvala unapred

U sobi imam 2 zvučnika pioneer 300W, pojačalo pioneer 2x200W, UPS, računar, monitor, štampač i skener (all in one) i iz sobe je nemoguće telefonirati mobilnim telefonaom. Prilično sam odaljen od grada, tako da se mijšaju signali, na telefonu nekad piše (cell info) ime grada a nekad od obližnjeg sela. Kad izađem iz sobe nemam nikakvih problema sa uspostavljanjem veze. Sad, znam da oko računarskih uređaja mora biti određena doza EM zračenja, te magnetno polje od magneta sa zvučnika. Šta bi gore ometalo telefon?
Mobilnom ne smetaju mali broj frekvencija, posto je to spread spektrum....nego armatura...
Neko je pravio bunker od sobe, a ne to sto ti mislis da smeta...
Probaj, stavi jak magnet pored mobilnog, jedina steta moze biti na ekranu , da ti spuca pikselcice , a ne da ne moze da se dobija domet....

Sharing je deo mreznih podesavanja, ako se 'sharing' servis iskljuci na mrezi.
Nije navedeno koji je windows ali bilo koji da je tamo negde gde se odredjuje da li je home, business or public network tu negde ide i podesavanje ocu necu sharing...
Sharing je kod connection properties, znaci local network ako je to preko mrezne....a neki od uredjaja ako je preko neceg drugog i tamo umas properties, imas sharing i imas cini mi se protokole 4 i 6...

Back