- Poruka
- 13.894
ne zna se koji je veci krs od ta tri... ali... eto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš ja ne koristim Biber, meni je on ubedljivo najveći bloat.ne zna se koji je veci krs od ta tri... ali... eto
Signal sa Mlave isto kida.
Nisam video u WA reklame , zato Biber kida![]()
Interesantan taj Matrix, ako ti se to dopalo mozda ti se dopadne i RetroShareViber најмањи бар има проверени E2EE без озбира што је close-source. Све што пишите на њему не може да се чита од стране компаније.
Oво што се тиче Елемента сад је нетачно, код њега је све енкрипотовано укључујући и атачменти. И даље трврдим да је [matrix] нешто најбоље што се појавило!
![]()
Interesantan taj Matrix, ako ti se to dopalo mozda ti se dopadne i RetroShare
Nekad je bio icq, pa onda jabber...Ako novinari koriste Telegram i Signal zasto za mene ne bi bio dobar![]()
Ako novinari koriste Telegram i Signal zasto za mene ne bi bio dobar![]()
To je stara vest, mislim da su to neki likovi koji su se bavili prevarama sa kreditnim kartama...Uzgred, šta se dešava sa našim ljudima, valjda iz Niša, koji treba da budu izručeni SAD-u zbog nekog hakovanja?
Stvarno nisam upućen kao što vidite.
Da bese inernacionalna ekipa, pohapseni su bili. Nema daljih vesti...Ne znam sta se desava ali nisu samo nasi ljudi.
IoT - Internet of ToiletGoogle i Amazon su ponudili pametne WC solje povezane sa iternetom sa kojima mozete da razgovarate.
Idem i mislim se kako bi izgledao moj CV ako bi bio ukljucen u tako nesto ono:
Istorija zaposljenja:
Razvoj softwera za Internet konektovanu WC solju.
.... kuda ide ovaj svet ? ...