Kafana "Kod hakera"

ne zna se koji je veci krs od ta tri... ali... eto

Viber најмањи бар има проверени E2EE без озбира што је close-source. Све што пишите на њему не може да се чита од стране компаније.

Oво што се тиче Елемента сад је нетачно, код њега је све енкрипотовано укључујући и атачменти. И даље трврдим да је [matrix] нешто најбоље што се појавило!

Слика

Poslednja izmena:
Signal sa Mlave isto kida.

Али треба број телефона па ти он и Viber дођу на свеједно. Мислим добри су али ето... :hahaha:

Oвде можете пронаћи све сервере...
https://forum.krstarica.com/threads/matrix-protokol-element.928660/post-43732568

А ово су неки

matrix.org (NL) - бићете накачани на Холандију 99%, број 1 избор за чет са породицом или ако сте Linux-aš, сви сапортови се тамо пребацују.
ru-matrix-org (RU)
converser.eu (FR)
halogen.city (US)
nitro.chat (GR)
toldi.eu (HU)
lostpod.me (FR)
aria-net.org (IT)
unita.online (FR)
3000.chat (FI)

Poslednja izmena:
Viber најмањи бар има проверени E2EE без озбира што је close-source. Све што пишите на њему не може да се чита од стране компаније.

Oво што се тиче Елемента сад је нетачно, код њега је све енкрипотовано укључујући и атачменти. И даље трврдим да је [matrix] нешто најбоље што се појавило!

Слика
Interesantan taj Matrix, ako ti se to dopalo mozda ti se dopadne i RetroShare

Interesantan taj Matrix, ako ti se to dopalo mozda ti se dopadne i RetroShare

Гледам Андроид апликацију и није мрднула из 2018. Са друге стране Матрикс има неколико клијента за Андроид: Element, SchildiChat, FluffyChat,Syphon...

Tox je такође добар али овај ми се показао као најбоља замена за Viber,WA и остале месенџере...

Back