gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde bi da ih snimis ?da li ima nesto poput gde bih mogao da youtub video snimke downloadujem ali ne na pc vec online neki cluod? da mi ne zauzima memoriju na pc
daA gde bi da ih snimis ?
Postoji Microsoft Cloud ako na to mislis l
Uze mi covek rec iz ustacloud ti dodje kao disk. sve sto skines sa neta i stoji na tvom lokalnom disku mozes iskopirati na cloud.
Svako ko ima neki nalog (google, ms) ima bar 10GB prostora.
Да позовеш Копи центар и питаш их да ти пошаљу брзом поштом? Шта кошта да кошта, ако је важно.Добио сам путем е-поште документ у pdf формату који треба да оштампам а немам штампач и лишен сам помоћи са стране. Шта као лаик треба да урадим да би ми неко то одштампао?
Imas i dalje dvd, eksterni disk, trake, i ko zna sta jos. Pirati su cvetali do sredine 2000ih zato sto su ljudi vozili dial up pa ti je trebalo 5 minuta da skines megabajtSecam se doba bez interneta za malog coveka.Jedva sam cekao da od nekog druga uzmem neki novi flopi ili cd sa igrama i programima.To se tako nasnimavalo,razmenjivalo,dobavljalo kupovinom iz piratskih radnji koje su tad bile legalne ili od ulicnih tezgarosa.Iz tog perioda i danas mi je ostalo da pravim arhive backup softvera koji mi nesto znaci.Vidim da se ide ka tome da nemas medij na kome ces taloziti svoju arhivu.Ostao je usb fles koji nit je pouzdan nit pogodan jer je pisi brisi medij za cuvanje gomile softvera i obicno uvek zatreba za nesto drugo,hitnije.Jeste sve se moze naci na netu,ali neki programi imaju odredjeni kvalitet ili mnostvo funkcija a ne moze se vise naci odgovarajuca alternativa na netu.Ide se na internetizaciju arhiva sto mi se ne svidja.