Kafana "Kod hakera"

dar-humps-35.jpg

Овдје ћу упитати пошто је вјерујем најпрометнија тема ;) и најприје ћу добити одговор.

Занима ме помоћу ког бесплатног програма могу ово скинути са нета http://www.rtvbn.com/emisije/informativne-emisije/dnevnik-2/
И ако може детаљно да ми се појасни,јер сам за овакве ствари почетник. Унапријед захвалан. Користим Хром.

И да, немојте ми препоручивати реал донлоадер,ни он ово не може скинути (покушао већ), нити неке јутуб донлоадере (који такође не могу ово скинут). Треба ми нешто што лакше за схватити и нешто што ову моју зарђалу машину неће заувијек угасити.

Овдје ћу упитати пошто је вјерујем најпрометнија тема ;) и најприје ћу добити одговор.

Занима ме помоћу ког бесплатног програма могу ово скинути са нета http://www.rtvbn.com/emisije/informativne-emisije/dnevnik-2/
И ако може детаљно да ми се појасни,јер сам за овакве ствари почетник. Унапријед захвалан. Користим Хром.

И да, немојте ми препоручивати реал донлоадер,ни он ово не може скинути (покушао већ), нити неке јутуб донлоадере (који такође не могу ово скинут). Треба ми нешто што лакше за схватити и нешто што ову моју зарђалу машину неће заувијек угасити.
Probaj "Internet Download Manager"

Фантом пуно ти хвала, то је то... Штавише веома једноставан процес...
Ипак има једну ману или сам ја превише глуп... Све ми скида у формату мп4,а не постоји опција (или је ја не уочавам) да се то измјени,уствари то је једини формат у коме скида. Мени би више одговарало да скида у формату ВМВ (због квалитета првенствено). Да ли је могуће у подешавањима то подесити??? Знам за конвертере,али ја бих да аутоматски скидам квалитетно. ;)

Фантом пуно ти хвала, то је то... Штавише веома једноставан процес...
Ипак има једну ману или сам ја превише глуп... Све ми скида у формату мп4,а не постоји опција (или је ја не уочавам) да се то измјени,уствари то је једини формат у коме скида. Мени би више одговарало да скида у формату ВМВ (због квалитета првенствено). Да ли је могуће у подешавањима то подесити??? Знам за конвертере,али ја бих да аутоматски скидам квалитетно. ;)

Verovatno ima pogledaj malo bolje...Ako nema onda je verovatno dostupno u "Full Verziji" Nisam siguran...

Zanima me sta je to pach a sta crack? i na koji nacin funkcionise operacija?

Patch ti je dopunski ispravljen kod za neki OS ili aplikaciju. Izuzev open source softvera...
Delovi binarnog koda koji krpi postojeci program...

Crack ti je file kojim zaobilazis,brises zastitu originalnoga programa za full funkcionalnost tako sto kopiras preko istoimenog

Hakovan bilbord u centru Beograda?

Za sada nepoznata grupa hakera “provalila” u bilbord na Trgu republike i na njemu je, umesto reklama, zaplovio The Pirate Bay logo.

v281543p0.jpg

Prolaznike na Trgu republike danas je privukla neobična video poruka sa jednog od bilborda – logo jednog od najpoznatijih piratskih sajtova na svetu, The Pirate Bay, uz koji je okačen citat Gandija.

Sem toga, na momente su se pojavljivale i druge video poruke i inserti iz igrica.

Po svemu sudeći nepoznata grupa hakera provalila je u računar, na koji je povezan jedan od bilborda na Trgu republike i okačila logo piratskog sajta. Za sada nema informacija o kome se radi i nijedna hakerska grupa nije preuzela odgovornost za ovaj neobičan "napad". Nepoznata grupa "PS Sigurnost", na YouTube je okačila i snimak hakovanog bilborda.

Fotografija hakovanog bilborda pojavila se i na Facebook stranici The Pirate Baya, uz poruku podrške srpskim hakerima.

http://www.mondo.rs/s281543/Hakovan_bilbord_u_centru_Beograda.html

:lol:

Back