sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj "Internet Download Manager"Овдје ћу упитати пошто је вјерујем најпрометнија темаи најприје ћу добити одговор.
Занима ме помоћу ког бесплатног програма могу ово скинути са нета http://www.rtvbn.com/emisije/informativne-emisije/dnevnik-2/
И ако може детаљно да ми се појасни,јер сам за овакве ствари почетник. Унапријед захвалан. Користим Хром.
И да, немојте ми препоручивати реал донлоадер,ни он ово не може скинути (покушао већ), нити неке јутуб донлоадере (који такође не могу ово скинут). Треба ми нешто што лакше за схватити и нешто што ову моју зарђалу машину неће заувијек угасити.
Фантом пуно ти хвала, то је то... Штавише веома једноставан процес...
Ипак има једну ману или сам ја превише глуп... Све ми скида у формату мп4,а не постоји опција (или је ја не уочавам) да се то измјени,уствари то је једини формат у коме скида. Мени би више одговарало да скида у формату ВМВ (због квалитета првенствено). Да ли је могуће у подешавањима то подесити??? Знам за конвертере,али ја бих да аутоматски скидам квалитетно.![]()
Zanima me sta je to pach a sta crack? i na koji nacin funkcionise operacija?