Kafana "Kod hakera"

A šta ti u stvari hoćeš, šta ti treba, šta ili koga loviš?
Da bi lovio komp preko mreže treba da znaš adresu tog kompa a sobzirom da je 99,99% kompjutera tvojih prijatelja ima adresu privatnog opsega to je onda nemoguće.
To što čuješ da je neko negde napao neki komp, to su mahom serverski kompjuteri sa statičkom adresom i njima svaki dan pristupa svako od nas, a ove kućne varijante, njihova adresa je nešto što se menja tako da nemoj pokušavati.
ogovorio si mi
..ja ustvari ne yelim da napadnem nicii komp
samo da saynam kada je na netu
odredjen komp
i da saynam koje sajtove posecuje
''jer history na kompu se ne cuva + to sam proverila na samom kompu
ta dva me zanima

..nasla istoriju pregleda na youtubu...
uclanjen pre 2 godine a samo 4 snimaka odgledano?
..i to ...sveti apostoli... prvosvestenske pesme..
liturgija rimokatolicka:)..
:) to lici na njega,ali ne stima...
:)
,,,,a znam da je na youtubu svaki drugi dan po 6 sati
i samo 5 snimaka odgledano?

HAhahah , dobra fora.

Ma to je slucaj kada iskljucis pracenje istorije on prestane da pokazuje novu istoriju pretrage, znaci to su video snimci do onog trenutka kada je iskljucio objavu novih pretraga.

ps.

Moraces da pronadjes neku alternativu, tipa mobilni telefon, facebook, neski drugi internet servis ..nesto , ne znam o cemu je rec, Google se bas potrudio sto se tice privatnosti svojih korisnika.

Poslednja izmena:
HAhahah , dobra fora.

Ma to je slucaj kada iskljucis pracenje istorije on prestane da pokazuje novu istoriju pretrage, znaci to su video snimci do onog trenutka kada je iskljucio objavu novih pretraga.

ps.

Moraces da pronadjes neku alternativu, tipa mobilni telefon, facebook, neski drugi internet servis ..nesto , ne znam o cemu je rec, Google se bas potrudio sto se tice privatnosti svojih korisnika.

....da...na youtubu moze da iskljuci pracenje istorije
ali ne moze da sakrije komentare koje ostavi kao ni lajkove...
oli tako
..
ma on je bolestan malo..iskljucuje cuvanje history svuda,
i na chromu i na mozili ,i na youtubu
mobilni kada mu pipnes kao u oko da si mu uboo iglu
.....trebalo bi da stupim sa njim u kontakt preko neta
ali kao da sam ja ,,,neka tamo leva..a ne desna:)

....da...na youtubu moze da iskljuci pracenje istorije
ali ne moze da sakrije komentare koje ostavi kao ni lajkove...
oli tako
..
ma on je bolestan malo..iskljucuje cuvanje history svuda,
i na chromu i na mozili ,i na youtubu
mobilni kada mu pipnes kao u oko da si mu uboo iglu
.....trebalo bi da stupim sa njim u kontakt preko neta
ali kao da sam ja ,,,neka tamo leva..a ne desna:)

Moze da sakrije i "lajkove" i komentare .

Znaci pedantno brise tragove za sobom , hehe moj covek :D

Ne znam, mozda neko zna za neku foru preko interneta , to je bilo lakse nekad, danas je drugacije.

Po mom misljenju imas sansu da ga nadzires jedino u slucaju ako on nekad koristi tvoj racunar ili ti njegov, ili ako imas pristup bar na 5 minuta njegovom mobilnom telefonu ALI pod uslovom da je neki smart uredjaj.

Nije losa ova mozgalica :rotf:

Moze da sakrije i "lajkove" i komentare .

Znaci pedantno brise tragove za sobom , hehe moj covek :D

Ne znam, mozda neko zna za neku foru preko interneta , to je bilo lakse nekad, danas je drugacije.

Po mom misljenju imas sansu da ga nadzires jedino u slucaju ako on nekad koristi tvoj racunar ili ti njegov, ili ako imas pristup bar na 5 minuta njegovom mobilnom telefonu ALI pod uslovom da je neki smart uredjaj.

Nije losa ova mozgalica :rotf:

pa imala sam pristup mobilnom ...a i kompu :)
ali sada vise nemam
i jeste smatr mobilni ,,tj ima simbian

Eh, ovo se zove pravim imenom "kafana kod hakera"....

Hehe pa ono koliko malo da ispostujemo naslov, vidim nije bilo ni H od hakovanja. :D

Inace jos jedna zanimljivost za one koji mozda nisu znali da je moguce uci u racunar preko WI FI-a. IP se vrlo lako nadje pingovanjem rutera.

Tad sam bio napaljen na takve gluposti, sve sto je tad bilo potrebno jeste da komsija ima XP sp1 koji je tad bi aktuelan, i naravno otvoren port (mislim da je bio port za stampac koji je po default-u uvek bio otvoren) vise se ne secam , Backtrack koji je imao u sebi vec ubacen metasploit i jos gomilu inekcija, glavnu ulogu je imala skripta meterpeter koja igra ulogu remote desktopa, i sa par komandi em imate dzabaka net em voajerisete komsijine slike, naravno to nikada nisam zloupotrebio, cak sam se uken*ao i nakon par minuta prekinuo konekciju :D

Ne znam da li je moguce da HOST uradi to isto klijentu , mada mislim da je teoretski i to moguce.

Kasnije je dosao sp2 koji je zakrpio takav veliki propust i ubacio firewall, tako da vise to nije bilo moguce, bar ja nisam mogao a i vec sam poceo da se bavim necim korisnim.

Naravoucenije , cuvajte se komsiluka :)

3510_10151452648547182_325302181_n.jpg

Back