Kafana "Kod hakera"

1288082590_61_FT7229_mac-vs-pc.jpg
z:lol:

Kralj Fejsbuka skupio milion lajkova da bi spavao sa devojkom!

"Ketrin kaže da ako uspem da skupim milion lajkova na ovu fotku, dozvoliće mi da vodim ljubav sa njom. Molim vas, šerujte i lajkujte", napisao je mladi Norvežanin

Norveski-mladic-koji-mora-da-skupi-milion-lajkova-da-bi-spavao-sa-devojkom.jpg

SVETSKI VIRAL, SVETSKI HIT! Muškarci su spremni na krajnje očajne postupke kako bi se zavukli u krevet sa ženom: ipak, retko ko je spreman da svoje očajanje podeli sa čitavim svetom kao što je to uradio ovaj mladić.
Momak iz Norveške po imenu Peter Kverneng postavio je na Fejsbuk fotografiju na kojoj drži karton na kome piše: “Ketrin kaže da ako uspem da skupim milion lajkova na ovu fotku, dozvoliće mi da vodim ljubav sa njom. Molim vas, šerujte i lajkujte”.

Kao potpis ispod slike napisao je: “Molim vas, pomozite mi da je**m!”
Za svega nekoliko sati uspeo je da postigne cilj, pošto je postao momentalni svetski hit. U minutu mu je broj lajkova rastao za po 4.000, i konačno je probio cifru od milion!
Izgleda da će mu se večeras posrećiti!

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/502127-fb-kralj-skuplja-milion-lajkova-da-bi-spavao-sa-devojkom

:hahaha1:
Douglas Brito **** this bitch now and share the twitcam!
about a minute ago

Poslednja izmena:
a aaa kako da znam da lli je neku poruku email procitao tj otvorio?
a mogu li da vidim preko youtuba da li je na youtube sajtu ?:)

Sto se tice mail-a, mislim da je postojala nekad ta opcija na outlook-u ali pod uslovom da i primalac ima outlook, za ostale tima gmail, hotmail ... servise mislim da postoji poseban softver za tako nesto ali nikad nisam imao potrebe da ga koristim, mozda prosvrljam malo internetom bas da vidim o cemu je rec. A za Youtube , jedino ako korisnik nije sakrio svoje aktivnosti u profilu, mozes da vidis sta je i kad je komentarisao lajkovao i posecivao, za drugi nacin ne znam, niti verujem da postoji.
Ti se bas dala u spijunazu ccc.. :p

Sto se tice mail-a, mislim da je postojala nekad ta opcija na outlook-u ali pod uslovom da i primalac ima outlook, za ostale tima gmail, hotmail ... servise mislim da postoji poseban softver za tako nesto ali nikad nisam imao potrebe da ga koristim, mozda prosvrljam malo internetom bas da vidim o cemu je rec. A za Youtube , jedino ako korisnik nije sakrio svoje aktivnosti u profilu, mozes da vidis sta je i kad je komentarisao lajkovao i posecivao, za drugi nacin ne znam, niti verujem da postoji.
Ti se bas dala u spijunazu ccc.. :p
...maaaa nisssam,,,
samo mi treba podatakn kada je na mrezi ..:)=

ehej..setila sam se....
google tj gmail...
u opcijama mejla ima ,,tj cuva ,kada si se logovao na mejl
naravno to moze da vidi samo korisnik tog mejla
...ali da li mogu ja to nekako da ..uz pomoc nekih kodova da izvucem sa nekog drugog mejla..:)
ako me uopste razumete sta sam sada napisala :) :) :)

ehej..setila sam se....
google tj gmail...
u opcijama mejla ima ,,tj cuva ,kada si se logovao na mejl
naravno to moze da vidi samo korisnik tog mejla
...ali da li mogu ja to nekako da ..uz pomoc nekih kodova da izvucem sa nekog drugog mejla..:)
ako me uopste razumete sta sam sada napisala :) :) :)

A šta ti u stvari hoćeš, šta ti treba, šta ili koga loviš?
Da bi lovio komp preko mreže treba da znaš adresu tog kompa a sobzirom da je 99,99% kompjutera tvojih prijatelja ima adresu privatnog opsega to je onda nemoguće.
To što čuješ da je neko negde napao neki komp, to su mahom serverski kompjuteri sa statičkom adresom i njima svaki dan pristupa svako od nas, a ove kućne varijante, njihova adresa je nešto što se menja tako da nemoj pokušavati.

Back