Moliću se i za tebe sestrosem da se pomoliš Bogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moliću se i za tebe sestrosem da se pomoliš Bogu
Hvala ti, ko bratu.Moliću se i za tebe sestro![]()
Hajde da ozdraviš što pre.Тренутно сам тип са умрлице, али може кафица, може....ладна са пар капи сока вишње, наравно домаћег.
jook , more pisao o Kopakabani ,Pričaš o reci (virovi) ili moru
kako da ne znamMarsi često ne zna o čemu priča, ne staj mu na muku.![]()
i koje lekove uzimas
Nisam znao da je bila takva tema.Mislim da pričaš o pojavi o kojoj sam svojevremeno otvarala temu. Struja te vuče ka pučini. Poenta je da se ne boriš , nego prepustiš jer te posle sama vrati.
Sad mi Kopakabana ne deluje kao divno mesto za odmor. Neka, hvala.![]()
Mene će Nina da leči, bez lekova.i koje lekove uzimas
nako pitam
za druga moga reefketa

Da. Imam tamo vikendicu, divno je.Nisam znao da je bila takva tema.
sto se tice kopakabana, mi smo bili po nasem da je Leto a tada je tamo zima, temperatura 27 stepeni a oni nose jakne , rukavice.
Niko se nije kupao , osim nas, nama je odgovaralo, Talasi su bili tako oko 3 metra,
i lepo je,
a ipak mi je najlepse Kuba i njihove plaze , pesak , sitan .
znam ,Mene će Nina da leči, bez lekova.![]()
Lako je tebi da jedeš jagnjetinu kad su gazde oterali u logore, ljude pobili i oteli im kuće... mrš bando okupatorskae , a da
tamnica zvana Jugoslavija
i reefer i njegove istine
E ovo je uzas, uhhh, kada se samo setim koja je to bila , tamnica
eto u ovo vreme , bejah ti ja Partizan , ono Satore tj Prikolice , zavuceno u prvim redovima na Moru , drvece da nas sakrije od Sunca.
i sto jes , jes bili smo u nekim gacama a tek koliko je bilo nemastine
deca su isla gola u vodu.
Pogledajte prilog 1751762
Zamislite užasa u Titovoj Jugoslaviji, gradili su 55 tisuća stanova godišnje da ih besplatno podijele radnicima. Škole su bile pune djece, a mlađe su učili radu kroz radne akcije. Uz to, Rolling Stonesi su održali dva rasprodana koncerta u Zagrebu. Hvala Bogu da vise ne živimo u toj tamnici, da smo sada slobodni davati pola place za stan i uživati u koncertima cajki u Areni.
cekajLako je tebi da jedeš jagnjetinu kad su gazde oterali u logore, ljude pobili i oteli im kuće... mrš bando okupatorska
Zašto su bili Borislav Pekić i Žena Lebl?cekaj
jagnjetinusu pastiri imali a nisu bile gazde
sada imas gazde jezdu , Avcica , tvoju brnapicku..
u logore , a bese samo jedan i ukinut kasnije a zvao se Goli Otok i s obzirom da nis ne znas , tamo su isli politicki nepodobni ( ne i tvoji)..a i tacno se zna koliko ih je i bilo.
Ijjjebiga , bili zajedno sa Rusima i odjednom , nismo vise.
eto , tako si titin bio , pa ondak slobin , pa seseljev, pa demokurati , pa spoovac ( ih koja si ovca ispao ) , pa , nastavak
Lopova i lopova, kriminalaca , ubica , ratnih profitera ( pogledaj se u onaj zlatno ogledalo , pa zlato u kupatilo, pa , mazdises voce mediteransko , na maznutoj velikoj terasi...)
sada , cuti tu i jedi sendvice, koje ti avcic daje
zasta su bili ,Zašto su bili Borislav Pekić i Žena Lebl?
Unapred zahvalan na odgovoru.
magarci su poznati pi intiligencijiMarsi magare
![]()
Pa to ti kažem, inteligentan si ko magare.magarci su poznati pi intiligenciji
a tovari
nisu
Tovare ijedan

pa dobro , nemoj plakati sto ti ki tovarPa to ti kažem, inteligentan si ko magare.![]()