Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eee Опси још увек те видим као

depositphotos_213217258-stock-illustration-nobody-man-without-face-idea.webp

Uglavnom ti ćosavi imaju dugu jezičinu. Valjda to priroda uredila sama, a kad ne uredi priroda - uredim ja. Poravnam. Skratim.Tako to.
Ajd popi neku na tom vodopadu u Argentini :D
opa , pa ti skracujes
hmm a sta sa onima kojima i trebas da produzis, mislim koju metodu koristis , osim sto koristis jezik kao instrument
a i samo da znas , prilikom posete Brazilu , gradu Ararakuara , koja je na granici tri drzave , tamo i je dobar vodopad
i bih opet isao tamo , ne samo zbog dobroga rostilja-curasjkarija , vec i zbog predivnih cura.
os , da idemo zajedno
Opsi odpada,

opa , pa ti skracujes
hmm a sta sa onima kojima i trebas da produzis, mislim koju metodu koristis , osim sto koristis jezik kao instrument
a i samo da znas , prilikom posete Brazilu , gradu Ararakuara , koja je na granici tri drzave , tamo i je dobar vodopad
i bih opet isao tamo , ne samo zbog dobroga rostilja-curasjkarija , vec i zbog predivnih cura.
os , da idemo zajedno
Opsi odpada,
Xe xe. Ipak, govorili smo o skračivanju , tako da molim da se držiš teme.
Superiška. Idemo , čim odem u penziju za jedno 25 godina.
P.s. Opsi ti je bolje društvo, ja sam dosadna.:D

Xe xe. Ipak, govorili smo o skračivanju , tako da molim da se držiš teme.
Superiška. Idemo , čim odem u penziju za jedno 25 godina.
P.s. Opsi ti je bolje društvo, ja sam dosadna.:D

auuu, pa ondak cu biti ne vise tisutch ljetni i zimski , rada cu biti dvetisutch ljetni i jos toliko i zimski :rtfm:
cuj , uzmi godisnji , i pici za Toronto,
orvo da posetis Nijagarine Vodopade a onda i Brazil.
plaza Kopakabana , Hotel Kalifornija , prvi red do plaze.
Poseta ,glava secera , fenomenalno iskustvo , kao i Kip Isusa
A Opsi , kaze da je kuckar a oni se tesko odvajaju od svpojih kuca
ima to na emotilnom planu i zato on ti otpada
samo lepo drustvo a i pametno

Pikax , samo da znas da je plivanje na Kopakabani i opasno, prvo nikada se ne mozes opustiti na plazi , jer imas lopova ihahha skrivenih kao prodavci
a sa talasima , i njihovim peskom je izuzetno i tesko izaci iz vode, postoji posebna tehnika , kako se izaci iz opasne situacije .
Tu sam , mladjem sinu , pokazao kako i na koji nacin , ne da se bori sa talasima , vec da zaroni i da se odbacuje i da ulece glavom u talase i da ih tako p^resece i dopusta da se krece ka obali.
bilo je zanimljivo jer su zima je bila kod njih a mi dosli leti i svi su gledali ,
inace , probadas u njiv pesak i ako te poklopi talas...neiskusni se i dosta i dave,
zanimljivo im je bilo , jer smo bili jedini u vodi.
Divan je Brazil .
Drzava San Salvadore , mogu ti reci
da njihove crnkinje su mlade , predivne sa tako pravilnim crtama lica i oblinama , da je moja tadasnja, stalno ,mi zabranjivala da gledam
a sa druge strane , cim ostare malko i porode se , onda postaju u struku i zadnjici preveliki ali , mentalitet njihov je
Fenomenalan

To se zezam, a zapravo sam pre 2 godine gledala putivanja u Brazil i odustala - definitivno je komplikovano , ili mi se samo činilo.
Mi smo i bili kod Prijatelja -Lekara , bogatih i sa njima smo obisli dosta mesta, stavise i uz put , gde su njihovie iskopine od dragulja , pa su nam i pokazali , sta je i kako izgleda, pokupili smo par komada i oni su kod dragulja u gradu , i napravili za priveske.
Poseta Brazavoli , i tamo se nalazi Velika Crkva koja predstavlja sve vere koje i postoje u svetu.
Tamo smo i upoznali par iz Hrvatske -crnogorac 210 i njegovu zenu Hrvaticu iz Rijeka , a na taj nacin sto sam Viktora , namestao za slikanje , i neko , vice
Slusajjjj Cacu i 7 dana smo bili nerazdojni , druzeci se.
i dan danas , me pozivaju ...
meni bilo lepo , narocito za lecenje ociju iako mi tada bas n ije nista ni falilo.

Dok ste mladi
putujte , vidite druge drzave, upoznajte druge kulture i obicaje, ne samo Evropu ( i izduz i popreko 0 studiranje u Parizu ,
Bliski Istok , Turska , Irak , Egipad.
Kina , 207, 08,09...
Philipini , Tajland
Ronjenje Koh Tao
HongKong
ono sto je reefer mnogo voleo a to da u tadasnjoj kafani postavljam slike Latinki , sisate i sa zadnjicama, nase Kanadjanke , Panama , Kostarika , Meksiko, Bahami
i normalno Kuba
i nazalost iako smo se dogovarali Blajbi i moja malenkost da i odemo do ostrva Margarita , gde je imao i Kucu , nije se ostvarilo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back