marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.050
srecom , da imas kerovePitaj gugla... odo da šetam kučke![]()
inace da ih nemas
ne bi znao da se i vratis kuci.
pametne kerove imas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srecom , da imas kerovePitaj gugla... odo da šetam kučke![]()
jes , os da ga nauucis . pravilnome izraze za kuce.Kaže se kuje, ili kuce
staaaaSa gaćama ili bez?![]()
Ne, ne kaže seKaže se kuje, ili kuce
Pa rekao sam gde ćuOpa, ode i opsi
Pobeže

gle , uspeo si da te vratePa rekao sam gde ću![]()
Jedu ko tigle , uspeo si da te vrate
jesu pametnice , morat ces da ih dobro i nahranis .

Pa kad mi oduzeli pravo na sliku...

Како бре.Pa kad mi oduzeli pravo na sliku...![]()
auuuJedu ko ti![]()
Hoćeš da kažeš da su to oni tvoji?auuu
pa ti ces bankrotirati
ali akko , sa tvojim mediKal staTuSom , oni su tu da te i pomazu u svemu a ponajvise , da se ne zagubis u nekom parkicu tj sumici

Nemere...Како бре.
А да правимо неку?
da, to su moji jer si i ti medj njimaHoćeš da kažeš da su to oni tvoji?![]()
Uglavnom ti ćosavi imaju dugu jezičinu. Valjda to priroda uredila sama, a kad ne uredi priroda - uredim ja. Poravnam. Skratim.Tako to.pa ima ih , a sto ih ne bi imalo
sa dlakama i bez dlaka
opa , pa ti skracujesUglavnom ti ćosavi imaju dugu jezičinu. Valjda to priroda uredila sama, a kad ne uredi priroda - uredim ja. Poravnam. Skratim.Tako to.
Ajd popi neku na tom vodopadu u Argentini![]()
Xe xe. Ipak, govorili smo o skračivanju , tako da molim da se držiš teme.opa , pa ti skracujes
hmm a sta sa onima kojima i trebas da produzis, mislim koju metodu koristis , osim sto koristis jezik kao instrument
a i samo da znas , prilikom posete Brazilu , gradu Ararakuara , koja je na granici tri drzave , tamo i je dobar vodopad
i bih opet isao tamo , ne samo zbog dobroga rostilja-curasjkarija , vec i zbog predivnih cura.
os , da idemo zajedno
Opsi odpada,
Xe xe. Ipak, govorili smo o skračivanju , tako da molim da se držiš teme.
Superiška. Idemo , čim odem u penziju za jedno 25 godina.
P.s. Opsi ti je bolje društvo, ja sam dosadna.![]()

Mi smo i bili kod Prijatelja -Lekara , bogatih i sa njima smo obisli dosta mesta, stavise i uz put , gde su njihovie iskopine od dragulja , pa su nam i pokazali , sta je i kako izgleda, pokupili smo par komada i oni su kod dragulja u gradu , i napravili za priveske.To se zezam, a zapravo sam pre 2 godine gledala putivanja u Brazil i odustala - definitivno je komplikovano , ili mi se samo činilo.