Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da pričaš o pojavi o kojoj sam svojevremeno otvarala temu. Struja te vuče ka pučini. Poenta je da se ne boriš , nego prepustiš jer te posle sama vrati.
Sad mi Kopakabana ne deluje kao divno mesto za odmor. Neka, hvala. :lol:
Nisam znao da je bila takva tema.
sto se tice kopakabana, mi smo bili po nasem da je Leto a tada je tamo zima, temperatura 27 stepeni a oni nose jakne , rukavice.
Niko se nije kupao , osim nas, nama je odgovaralo, Talasi su bili tako oko 3 metra,
i lepo je,
a ipak mi je najlepse Kuba i njihove plaze , pesak , sitan .

Nisam znao da je bila takva tema.
sto se tice kopakabana, mi smo bili po nasem da je Leto a tada je tamo zima, temperatura 27 stepeni a oni nose jakne , rukavice.
Niko se nije kupao , osim nas, nama je odgovaralo, Talasi su bili tako oko 3 metra,
i lepo je,
a ipak mi je najlepse Kuba i njihove plaze , pesak , sitan .
Da. Imam tamo vikendicu, divno je.

e , a da
tamnica zvana Jugoslavija
i reefer i njegove istine

E ovo je uzas, uhhh, kada se samo setim koja je to bila , tamnica
eto u ovo vreme , bejah ti ja Partizan , ono Satore tj Prikolice , zavuceno u prvim redovima na Moru , drvece da nas sakrije od Sunca.
i sto jes , jes bili smo u nekim gacama a tek koliko je bilo nemastine
deca su isla gola u vodu.

1751635791297.png

Zamislite užasa u Titovoj Jugoslaviji, gradili su 55 tisuća stanova godišnje da ih besplatno podijele radnicima. Škole su bile pune djece, a mlađe su učili radu kroz radne akcije. Uz to, Rolling Stonesi su održali dva rasprodana koncerta u Zagrebu. Hvala Bogu da vise ne živimo u toj tamnici, da smo sada slobodni davati pola place za stan i uživati u koncertima cajki u Areni.

e , a da
tamnica zvana Jugoslavija
i reefer i njegove istine

E ovo je uzas, uhhh, kada se samo setim koja je to bila , tamnica
eto u ovo vreme , bejah ti ja Partizan , ono Satore tj Prikolice , zavuceno u prvim redovima na Moru , drvece da nas sakrije od Sunca.
i sto jes , jes bili smo u nekim gacama a tek koliko je bilo nemastine
deca su isla gola u vodu.

Pogledajte prilog 1751762
Zamislite užasa u Titovoj Jugoslaviji, gradili su 55 tisuća stanova godišnje da ih besplatno podijele radnicima. Škole su bile pune djece, a mlađe su učili radu kroz radne akcije. Uz to, Rolling Stonesi su održali dva rasprodana koncerta u Zagrebu. Hvala Bogu da vise ne živimo u toj tamnici, da smo sada slobodni davati pola place za stan i uživati u koncertima cajki u Areni.
Lako je tebi da jedeš jagnjetinu kad su gazde oterali u logore, ljude pobili i oteli im kuće... mrš bando okupatorska

Lako je tebi da jedeš jagnjetinu kad su gazde oterali u logore, ljude pobili i oteli im kuće... mrš bando okupatorska
cekaj
jagnjetinusu pastiri imali a nisu bile gazde
sada imas gazde jezdu , Avcica , tvoju brnapicku..
u logore , a bese samo jedan i ukinut kasnije a zvao se Goli Otok i s obzirom da nis ne znas , tamo su isli politicki nepodobni ( ne i tvoji)..a i tacno se zna koliko ih je i bilo.
Ijjjebiga , bili zajedno sa Rusima i odjednom , nismo vise.
eto , tako si titin bio , pa ondak slobin , pa seseljev, pa demokurati , pa spoovac ( ih koja si ovca ispao ) , pa , nastavak
Lopova i lopova, kriminalaca , ubica , ratnih profitera ( pogledaj se u onaj zlatno ogledalo , pa zlato u kupatilo, pa , mazdises voce mediteransko , na maznutoj velikoj terasi...)
sada , cuti tu i jedi sendvice, koje ti avcic daje

cekaj
jagnjetinusu pastiri imali a nisu bile gazde
sada imas gazde jezdu , Avcica , tvoju brnapicku..
u logore , a bese samo jedan i ukinut kasnije a zvao se Goli Otok i s obzirom da nis ne znas , tamo su isli politicki nepodobni ( ne i tvoji)..a i tacno se zna koliko ih je i bilo.
Ijjjebiga , bili zajedno sa Rusima i odjednom , nismo vise.
eto , tako si titin bio , pa ondak slobin , pa seseljev, pa demokurati , pa spoovac ( ih koja si ovca ispao ) , pa , nastavak
Lopova i lopova, kriminalaca , ubica , ratnih profitera ( pogledaj se u onaj zlatno ogledalo , pa zlato u kupatilo, pa , mazdises voce mediteransko , na maznutoj velikoj terasi...)
sada , cuti tu i jedi sendvice, koje ti avcic daje
Zašto su bili Borislav Pekić i Žena Lebl?
Unapred zahvalan na odgovoru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back