Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predivno !
Što se tiče talasa moguće da bih se snašla , vidim kuda nose i prepustim se, a zs ostalo ne garantujem. Mislim i da bih ostala u vodi i ne bih obilazila ništa dok me ne izbace iz vode. :lol:
mozda si i videla na You tube , takve situacije , kada , odjednom voda odvlaci kupace u dubinu i daljinu.
prva stvar je bilo da naucim sinove da znaju da se spuste , potome i da znaju da disu ,
i da kada osete dno , da se odbace.
i da zaronjeni , sto dublje i plivaju ka obali i da izrone i da na isti nacin i rade.
Razlog , na vrhu talasi se okrecu , vrte i plivaci pokusavaju da plivaju a ustvari se ne pomeraju i izgube snagu i ..
Nuceno u Specijalnom Rodu Mornarice u SFRJ
a ovi prasinari ,reefer , mladi Opsi , ic i ne znaju sta je more.
evo , svake godine nas reefer kao ide ili za grcku da ga grci nagrce ili montegrine ali samo , slika nonice u plicaku.
taj , ti bre, ne sme ni da skoci u vodu...

Nema rifketa ni sgaćama ni bezgaća
Pitam se kakve kafe pije u ovo vrelo jutro
Vako nešto
esspreso_kafa_sa_mlekom.jpg

mozda si i videla na You tube , takve situacije , kada , odjednom voda odvlaci kupace u dubinu i daljinu.
prva stvar je bilo da naucim sinove da znaju da se spuste , potome i da znaju da disu ,
i da zaronjeni , sto dublje i plivaju ka obali i da izrone i da na isti nacin i rade.
Razlog , na vrhu talasi se okrecu , vrte i plivaci pokusavaju da plivaju a ustvari se ne pomeraju i izgube snagu i ..
evo , svake godine nas reefer kao ide ili za grcku da ga grci nagrce ili montegrine ali samo , slika nonice u plicaku.
Pričaš o reci (virovi) ili moru

Nema rifketa ni sgaćama ni bezgaća
Pitam se kakve kafe pije u ovo vrelo jutro
Vako nešto Pogledajte prilog 1751514
Malopre došli, prošetao sam lepoticu. Sad ću d abudim ćeru pa da pijemo kafu, ladan nes sa nekim pirinčanim "mlekom", posna varijanta. Bitno da me rashladi.
Posle idemo do Lidla po neke sitnice i limara odmah pored Lidla, da vidim za cenu zamene branika. :lol:

Mislim da pričaš o pojavi o kojoj sam svojevremeno otvarala temu. Struja te vuče ka pučini. Poenta je da se ne boriš , nego prepustiš jer te posle sama vrati.
Sad mi Kopakabana ne deluje kao divno mesto za odmor. Neka, hvala. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back