- Poruka
- 50.326
Riferu jel danas riba kod tebe na meniju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas jedeš meso?Pa vruce pecenje kad ga cepa sekircetom na panju...
E jbg, za sat dva me ceka hrskavo od rebaraca, ko sad da doceka 16h![]()

Danas kašika, sočivo, puno povća.Riferu jel danas riba kod tebe na meniju?

Bice i rolovane teletine ali cu umerenoDanas jedeš meso?![]()

Ja sam iz tvog pisanja shvatio da postiš?Bice i rolovane teletine ali cu umereno![]()

Iz iskustva sa prilično bliskim osobama moram reći da sam shvatio da pravila da li će se neko i kako razboliti ne postoje. Jedna moja koleginica je primjer umjerenosti u hrani i piću. Poprilično fizički aktivna. Ima sasvim lijep brak. Djeca joj zdrava, imaju svoj hleb. Dakle nema ni nekog velikog stresa. Prije 15-ak godina imali benigni tumor u glavi. Prije 3 rak dojke. Problemi sa štitnom. Sa druge strane moj prvi rođak preko 30 godina neumjereno puši. Dugo je i premnogo pio. I hvala Bogu zdrav. Tako da...Која је здрава од датула мислиш?Мој савјет немој да будеш превише оптерећена здравим да ти не пређе у опсесију, оптерети.
Имао сам сличних пребачаја поготово када ми је блиска особа у породици покупила канцер па се преиспитујеш шта је здраво и зашто јесте - није.
Шта сам закључио?Да канцер долази од више фактора не рачунајући само генетску предиспозицију и храну.Осмијех, добро окружење , стил живота, имаш појединаца учахурених газе 90-у годину а све једу од хране чак и разно смеће и онда се запитам шта је сада како то?Па стрес.
Ради се о људима који нису имали превише стреса, рано пензионисани и сличне ствари, сачували се укратко , неки се бавили пољопривредом и то је сав стрес.А стрес је бити оптерећен и храном.Дакле не сада преждеравање али ако ти је гушт поједи некада и бургер са помфритом, залиј кока колом.Од једног оброка се не умире а можда ће ти измамити више среће.
Nisam ljubitelj šarana, previše kostiju i sala, ali ne odbijam.Ja sam potrebu za nečim jačim, zbog mamurluka jelte, i posta danas rešio s šarančetom na žaru i ljutkastim ajvarom![]()

ti si prase.Ја волим све искрен да ти будем.
Дерем и маслиново уље у великим количинама али не презам ни да конзумирам зимске радости, сланину, кобасице и чварке.
Убацујем куркуму у скоро сваку супу, обожавам ђумбир али исто тако волим љуто, волим бибер.
Печење никада нећу одбити, волим ћевапе, бурек, јагњетину.Али исто тако нема оброка на кашику који ја не волим.
Ето сада сам огладнио у пм...
Ja sam zavisnik sireva narocito feteЈа волим све искрен да ти будем.
Дерем и маслиново уље у великим количинама али не презам ни да конзумирам зимске радости, сланину, кобасице и чварке.
Убацујем куркуму у скоро сваку супу, обожавам ђумбир али исто тако волим љуто, волим бибер.
Печење никада нећу одбити, волим ћевапе, бурек, јагњетину.Али исто тако нема оброка на кашику који ја не волим.
Ето сада сам огладнио у пм...
Bukvalno je svaki dan jedem. Mogu bez mesa lagano ali salate,paste,pice 
Ne, on samo nije sisica mekana na note.ti si prase.
Ti si morz.Ne, on samo nije sisica mekana na note.
Feta je OK, ali ima toliko zanimljivijih sireva, starih, sa plesnima, smrdljivih... preeeeukusno.Ja sam zavisnik sireva narocito feteBukvalno je svaki dan jedem. Mogu bez mesa lagano ali salate,paste,pice
![]()
ne volim nista smrdljivo,nije mi nesto ni onaj plavi.Feta je OK, ali ima toliko zanimljivijih sireva, starih, sa plesnima, smrdljivih... preeeeukusno.
To je predivna životinja.Ti si morz.
Onda ne voliš sireve ,nego Fetu i još po nešto.ne volim nista smrdljivo,nije mi nesto ni onaj plavi.

i jos po nesto daOnda ne voliš sireve ,nego Fetu i još po nešto.![]()
ulje je jako kaloricno,100ml bilo kog ulja je vise i od jednog doobrog obroka.Која је здрава од датула мислиш?Мој савјет немој да будеш превише оптерећена здравим да ти не пређе у опсесију, оптерети.
Имао сам сличних пребачаја поготово када ми је блиска особа у породици покупила канцер па се преиспитујеш шта је здраво и зашто јесте - није.
Шта сам закључио?Да канцер долази од више фактора не рачунајући само генетску предиспозицију и храну.Осмијех, добро окружење , стил живота, имаш појединаца учахурених газе 90-у годину а све једу од хране чак и разно смеће и онда се запитам шта је сада како то?Па стрес.
Ради се о људима који нису имали превише стреса, рано пензионисани и сличне ствари, сачували се укратко , неки се бавили пољопривредом и то је сав стрес.А стрес је бити оптерећен и храном.Дакле не сада преждеравање али ако ти је гушт поједи некада и бургер са помфритом, залиј кока колом.Од једног оброка се не умире а можда ће ти измамити више среће.
Benigni tumor u glavi može biti i urodjen, bude tu da i ne znaš dok ne počne rasti, rak dojke često genetika sjećaš se kada je luda Andjelina capnula obe zdrave dojke jer elte ima gen potencijalni a štitna e to već ne dolazi tek tako samo od sebe.Štitna je posebna priča i zavisi dosta i od temperamenta osobe.Ona može imati na oko lijep život ali samo ona zna šta je sve mori kada se zatvori u 4 zida.Iz iskustva sa prilično bliskim osobama moram reći da sam shvatio da pravila da li će se neko i kako razboliti ne postoje. Jedna moja koleginica je primjer umjerenosti u hrani i piću. Poprilično fizički aktivna. Ima sasvim lijep brak. Djeca joj zdrava, imaju svoj hleb. Dakle nema ni nekog velikog stresa. Prije 15-ak godina imali benigni tumor u glavi. Prije 3 rak dojke. Problemi sa štitnom. Sa druge strane moj prvi rođak preko 30 godina neumjereno puši. Dugo je i premnogo pio. I hvala Bogu zdrav. Tako da...
Hoćeš da ti kažem koliko sam plivala a radila sam. Idem i mrtva
uto 350 sre 300 četv 300 pet 300.Svaštojed ali generalno volim dobru klopu pogotovo začine.Uvjek imam ruzmarina, bosiljka, ljute paprike, origana, kim samo da nije sterilno.ti si prase.
Ma pusti kalorije, gledaj gde su proteini, ugljeni hidrati, masti...ulje je jako kaloricno,100ml bilo kog ulja je vise i od jednog doobrog obroka.
Hoću!Hoćeš da ti kažem koliko sam plivala a radila sam. Idem i mrtva