- Poruka
- 201.991
Kidaš, breSubota 600m , ned 300, ponuto 350 sre 300 četv 300 pet 300.
15 min - 300 m. Ulazim u formu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kidaš, breSubota 600m , ned 300, ponuto 350 sre 300 četv 300 pet 300.
15 min - 300 m. Ulazim u formu.
Znaš kakav je ovo sočivo, puno celera, belog luka, peršuna...Svaštojed ali generalno volim dobru klopu pogotovo začine.Uvjek imam ruzmarina, bosiljka, ljute paprike, origana, kim samo da nije sterilno.
Ko bi reko da sam najbolja od najgorih. Mešovito. Nema samo lako.Kidaš, bre
Kad bi samo ljudi znali da kad su u moru pa se zezaju po pesku, ovih crva ima na desetine oko njihovih nogu.Ko bi reko da sam najbolja od najgorih. Mešovito. Nema samo lako.

a sta umes da spremas?Svaštojed ali generalno volim dobru klopu pogotovo začine.Uvjek imam ruzmarina, bosiljka, ljute paprike, origana, kim samo da nije sterilno.
Zato sam ja daleko od obale . Tamo je bezbednoKad bi samo ljudi znali da kad su u moru pa se zezaju po pesku, ovih crva ima na desetine oko njihovih nogu.
ne,to sam videla samo kod tebe@andjelijaa jesi li naišla u moru na kog ovakovog crva kao što je moj?
Ne hodaš po pesku/kamenju, samo plivanje.Zato sam ja daleko od obale . Tamo je bezbedno
Ne ronim. Stežu me naočare a mislim i da ne smemNe hodaš po pesku/kamenju, samo plivanje.
Ja ronim pa vidim svašta dole.
Nisi ronila, izgleda da ne umeš ili ti je frka da zaroniš sa naočarima za sunce i šeširom na glavi, sa punom šminkom.ne,to sam videla samo kod tebe

Kako ne smeš?Ne ronim. Stežu me naočare a mislim i da ne smem
magare sminku nikad ne nosim na moreNisi ronila, izgleda da ne umeš ili ti je frka da zaroniš sa naočarima za sunce i šeširom na glavi, sa punom šminkom.

a i sto bi? ako hoces da vidis crvica zovi RifketaNe ronim. Stežu me naočare a mislim i da ne smem

Uzmi masku, ne moraš da roniš duboko, samo po površini i metar u dubinu. Sasvim dovoljno.Ne ronim. Stežu me naočare a mislim i da ne smem
E da znaš da mi je ujo dono sa marsa podvoni fotoaparat pa ću sledeće godine da škljocam samo tako, živ mi bio ujo moj 100 godine. Ranije sam imao one akcione podvodne kamere, ali mi to nije fora, hoću fotke.magare sminku nikad ne nosim na more
Ovaj sa fotke ioma bar 25-30 cm. Da samo znaš koliki su.a i sto bi? ako hoces da vidis crvica zovi Rifketa
Naučio kao student kuvati, na kašiku pogotovo.a sta umes da spremas?
Da sam stigla na avion ne bi stigla alvu da kupim moci ali zato sam sutra od 1 posle ponoci tamoE da znaš da mi je ujo dono sa marsa podvoni fotoaparat pa ću sledeće godine da škljocam samo tako, živ mi bio ujo moj 100 godine. Ranije sam imao one akcione podvodne kamere, ali mi to nije fora, hoću fotke.

Imala sam lasersku operaciju levog oka , ne znam kako da ti objasnim. Imala sam rupicu na retini ( mrežnjači ) - ničim izazvanu. Pa su to uheftali. Ako se odlubi retina gubiš trajno vid. ( Ablacija). Zamisli to kao unutrašnji sloj oka što i jesteKako ne smeš?
nisu od kasike sex drzaciNaučio kao student kuvati, na kašiku pogotovo.

ma,ne tog.Ovaj sa fotke ioma bar 25-30 cm. Da samo znaš koliki su.
Goli kuvar.Znaš šta sam naučio u medjuvremenu nikada nemoj go otvarati vrelu rernu, ne pitaj me kako znam.nisu od kasike sex drzaci