Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro jutro
jes vala da imate idiote u radnim organizacijama.
em sto odgov0raju a d ne provere o cemu se radi , niti i imaju dokumenta koje su im prosledjeni.
e danas, sam i detaljno sa svim podacima iz NBSerbije , izvukao sta i kako i na koji nacin dvojni drzavljanin...
e sada , iako je osoba taj koji i je najglavniji , ne zna sta zanci ID u USA I CANADI,,,iako su tamo svi podaci , kao sto je LK ovde.
nikako da shvati da svet radi na sasvim drugacijm osnovama i da se tamo ne vozis i ne nosis Pasos.
eeebem ti nepismene...

Jutro onako,zakasnili na let a sledeci rano ujutro +820e extra za karte :aha: POPIZDELA SAM! Izbacila sam iz ishrane belo brasno,secere. Masno inace ne volim.
А у прави пех си имала онда.Жалим случај...

Тотално избацила, па у принципу све бијело, со, шећер, брашно, штети у већим количинама али и вода.Ако претјераш са водом организам доживи шок такође.Гдје да не поједем с времена на вријеме палачинке, крофне, једном се живи... :whistling:
Гдје да једем све неслано када сам гурман.Добро жене вјечито пазе на линију ово оно али мени мој хедонизам не дозвољава да се одрекнем свега.
Радије ћу поједено истјерати на зној, моја теорија о дугом животу се своди на једноставној претпоставци треба све пробати и да је само умјереност кључна мјера плус физичка активност-зној ма како се он производио, трчање, ходање, вјежбе, небитно па чак и секс.ДаЛ ме разумијеш? :zurka:

Имам и ја пребачаје када пијем зелени чај, њупам ђумбир и једем воће не зато што је здраво већ зато што волим, детокс мод.

А у прави пех си имала онда.Жалим случај...

Тотално избацила, па у принципу све бијело, со, шећер, брашно, штети у већим количинама али и вода.Ако претјераш са водом организам доживи шок такође.Гдје да не поједем с времена на вријеме палачинке, крофне, једном се живи... :whistling:
Гдје да једем све неслано када сам гурман.Добро жене вјечито пазе на линију ово оно али мени мој хедонизам не дозвољава да се одрекнем свега.
Радије ћу поједено истјерати на зној, моја теорија о дугом животу се своди на једноставној претпоставци треба све пробати и да је само умјереност кључна мјера плус физичка активност-зној ма како се он производио, трчање, ходање, вјежбе, небитно па чак и секс.ДаЛ ме разумијеш? :zurka:
zavisi dal mozes da budes umeren,pravim sama palacinke sa drugim brasnom i namazima,zdrava nutela je inace odlicna i identicna industijskoj po ukusu.

zavisi dal mozes da budes umeren,pravim sama palacinke sa drugim brasnom i namazima,zdrava nutela je inace odlicna i identicna industijskoj po ukusu.
Која је здрава од датула мислиш?Мој савјет немој да будеш превише оптерећена здравим да ти не пређе у опсесију, оптерети.
Имао сам сличних пребачаја поготово када ми је блиска особа у породици покупила канцер па се преиспитујеш шта је здраво и зашто јесте - није.
Шта сам закључио?Да канцер долази од више фактора не рачунајући само генетску предиспозицију и храну.Осмијех, добро окружење , стил живота, имаш појединаца учахурених газе 90-у годину а све једу од хране чак и разно смеће и онда се запитам шта је сада како то?Па стрес.

Ради се о људима који нису имали превише стреса, рано пензионисани и сличне ствари, сачували се укратко , неки се бавили пољопривредом и то је сав стрес.А стрес је бити оптерећен и храном. ;) Дакле не сада преждеравање али ако ти је гушт поједи некада и бургер са помфритом, залиј кока колом.Од једног оброка се не умире а можда ће ти измамити више среће.

Naravno da je to loše, svak iekstremizam je loš u bilo kom pravcu. Umerenost je pravi put, jer našem organizmu treba sve, ali pažljivo izabrano.
Ја волим све искрен да ти будем.
Дерем и маслиново уље у великим количинама али не презам ни да конзумирам зимске радости, сланину, кобасице и чварке.
Убацујем куркуму у скоро сваку супу, обожавам ђумбир али исто тако волим љуто, волим бибер.
Печење никада нећу одбити, волим ћевапе, бурек, јагњетину.Али исто тако нема оброка на кашику који ја не волим. :lol:

Ето сада сам огладнио у пм...

Ја волим све искрен да ти будем.
Дерем и маслиново уље у великим количинама али не презам ни да конзумирам зимске радости, сланину, кобасице и чварке.
Убацујем куркуму у скоро сваку супу, обожавам ђумбир али исто тако волим љуто, волим бибер.
Печење никада нећу одбити, волим ћевапе, бурек, јагњетину.Али исто тако нема оброка на кашику који ја не волим. :lol:

Ето сада сам огладнио у пм...
Naš čovek :)

Back