Dobio si na tomboli ili pričaš o dijagnozi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio si na tomboli ili pričaš o dijagnozi?

Ma jesi li siguran da je Košutnjak...?!Kошутњак.
Базен.
Uја Томсон крешти из све снаге.
Маму вам jебем.
Сви да се похапсе и протерају.
Па доста више.

На више места се појављује информација.Ma jesi li siguran da je Košutnjak...?!![]()
Pa ne... mi smo toliko oslobođeni mozga da imamo sve šanse da ne primetimo armagedon i preživimo gaНа више места се појављује информација.
На отвореним базенима у Кошутњаку, усред Београда, данас је јавно пуштана песма хрватског певача Марка Перковића Томпсона, познатог по ултрадесничарским, шовинистичким и фашистоидним ставовима.
Конкретно, у питању је песма "Пијем душо". Иако већина присутних није обратила пажњу или препознала глас и порекло извођача, поставља се озбиљно питање:
*Ко одговара за музички програм у јавним градским установама?
*Да ли постоји контрола над садржајем који се емитује у јавном простору?
*Да ли је у питању случајност или намерна провокација?
Ако се данас без реакције провукла наизглед "безазлена" песма, шта ће се провући сутра? Да ли ће се у наредном "репертоару" наћи и "Јасеновац и Градишка Стара" - скандалозна песма у којој се отворено славе злочини над Србима?
Да ли је ово пробни балон,да се измери како Београд реагује на Томпсона у јавном простору?
Очекујемо одговорност надлежних - Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије,управе базена,као и Града Београда.

Човек!Амерички хирург Мајкл Kирк Мур, који је осуђен на 35 година затвора због давања деци физиолошког раствора уместо вакцине против ковида-19 и издавања лажних потврда, ослобођен је свих оптужби након што су тужиоци изненада повукли случај „у интересу правде”.
Према оптужници, издао је више од 1.900 лажних ковид потврда и уништио цепива вредна 28.000 долара. Случај је изазвао бурне реакције широм света!
Амерички адвокат за случајеве против државе, Пам Бонди, у јулу 2025. донела је одлуку да одустане од кривичних оптужница против др Мура, пластичног хирурга из Јуте који је био оптужен 2023. године за неколико озбиљних прекршаја.
Пресуда о коначном одустајању још увек зависи од суда, али одлука Министарства правде већ је изазвала снажне реакције широм САД-а. Чини се да је овај случај постао симбол шире дебате о административној моћи, грађанским правима и стручности здравствене политике.
ma nebitno, proveravam dal mi radi okidač za rifijaЧовек!
Realno lik je idiot, ali njihova stvar, ko ih ebe kad su se zakucali sa par vrsta vakcina.ma nebitno, proveravam dal mi radi okidač za rifija

triger uredno radi značiInače samo glup čovek i moča mogu da poveruju u vest da je hirurg davao vakcine nekome.![]()
![]()
![]()
U turckoj pokrajini pušćaju ustašluke.

Kad ćeš kog kirurga da ti popravi zub?triger uredno radi znači

za to se ide kod advokataKad ćeš kog kirurga da ti popravi zub?![]()

drugim rečima aj ti polako na radne zadatke da se družiš s ženome dostam sam zezo dobrog moču odoh da gledam neki film i pijem pivo, aj zdrv.

Ma kuda ide ovaj Svet prijatelju moj ...Inače samo glup čovek i moča mogu da poveruju u vest da je hirurg davao vakcine nekome.![]()
![]()
![]()

da to jeDobio si na tomboli ili pričaš o dijagnozi?![]()