Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cim progovorite ja se raznezimPa svako ko ima bar sekund srca i duše nas voli.![]()
Naravno Bosna je i fabrika raznih budala.Ali običan plebs je uglavnom dobrodušan...Zavisi koje
zasto mi se lice upropasti u ovulaciji kao kad sam u pms-u?! ovako vec par meseciZavisi koje
ne bi trebalo , ne odričeš li se ti hrane previše ? ozbiljnozasto mi se lice upropasti u ovulaciji kao kad sam u pms-u?! ovako vec par meseci
u kom smislu odricem? da izbegavam nesto konkretno?ne bi trebalo , ne odričeš li se ti hrane previše ? ozbiljno
Manje nego što treba. Otkud znam možda su hormoniu kom smislu odricem?
22 dan ciklusaManje nego što treba. Otkud znam možda su hormoni

jesamlite štogođ pito - nisamNe zanima je
znala samjesamlite štogođ pito - nisam
balansiran obrok nema štaZa večeru:
3 mala cheeseburgera
1 BigMac
1 mala salata
1 srednji pomfrit
1 Fanta 0.5 u čast prvih McDonaldsa kad nije bilo šanse da nabave coca colu pa su uzimali narandže iz tog mesta i pravili "žuti sok"
Šta mislite u Americi sve bilo u full-u?
eeee....
postoje sada , maske za celo lice i sa dve disaljkeImala sam lasersku operaciju levog oka , ne znam kako da ti objasnim. Imala sam rupicu na retini ( mrežnjači ) - ničim izazvanu. Pa su to uheftali. Ako se odlubi retina gubiš trajno vid. ( Ablacija). Zamisli to kao unutrašnji sloj oka što i jeste
Naočare mi nekako prave pritisak na oko ( da ne bi ulazila voda). Pa ne bih
a kako misliš upropasti , na koji način?22 dan ciklusa![]()

pomfrit uvek možeš da menjaš za salatubalansiran obrok nema šta
Jela sam ovo moje jelo i uopšte nije loše , ukusno je.pomfrit uvek možeš da menjaš za salatu
gazirane sokove možeš za negazirane happy day samo 025 ili običnu vodu
e sad da zveknemo jedan glukofaž... e tako...
mislim da ima skoro godinu dana od poslednjeg odlaskaJela sam ovo moje jelo i uopšte nije loše , ukusno je.
Pravila sam punjene paprike.mislim da ima skoro godinu dana od poslednjeg odlaska
a filing je kad te dočeka isti ukus
za razliku od njih neki drugi roštilji u gradu totalno promenili ukus al zato drže cenu
ma osujem se.. Kipar je prelep i vraticu mu se opet sigurno. Voda i plaze savrsene ali ima dosta plicaka. Sezona je do kraja okta kako misliš upropasti , na koji način?
I kako je na Kipru ? Nisam nikad bila.![]()
kao alergija ?ma osujem se.. Kipar je prelep i vraticu mu se opet sigurno. Voda i plaze savrsene ali ima dosta plicaka. Sezona je do kraja okt
Ja bih na tvom mestu tih par dana nosio onu papirnu kesu preko glave, napravi otvore za oči i to je to.zasto mi se lice upropasti u ovulaciji kao kad sam u pms-u?! ovako vec par meseci
Ima li crvića?ma osujem se.. Kipar je prelep i vraticu mu se opet sigurno. Voda i plaze savrsene ali ima dosta plicaka. Sezona je do kraja okt
ma pms klasican kao kad jekao alergija ?