Kafana kod Bašara

Dakle, Nustra odlazi iz Alepa.
Izgleda, poslušali Erdogana.
Rusi pokazuju milosrđe i omogućavaju da 200 američkih **instruktora** sačuvaju glavu.
Rute izlaska

2 routes that would lead Jabhat Fath Al-Sham out of #Aleppo in accordance with #UN plan during the 8 hours ceasefire .. #Syria

CvAG7_eWYAEvJwf.jpg

Poslednja izmena:
Ja nesto ne vidim da Turska pita nekoga ko treba sta da joj dozvoli.

Mogu da sednu ko Jarani, i da popricaju sta i kako, uz ruski caj za kojeg ja kazem da se pravilnije zove Crni caj.

Bezobrazan stav pre njima resava se slucajevima poput Suhoja-24 i Jarablusa.

Vrlo brzo i Manbija.

Turska je anektirala Severnu Siriju.

Bedni crvi Asad i Putin to mogu samo da gledaju žalosnim psećim pogledom.

Ti se razumiješ samo u kriv ****. :D

- - - - - - - - - -

Mislim da su se Turci sazalili zbog na najnesrecniji nacin oduzimanja zivota ruskom pilotu.

Mada realno nisu imali potrebe, Turska je drzava ciji je GDP dozivljavao + i u vreme Putinovog durenja zbog okrsaja kod SU-24 korala.

Zašto su se Turci izvinuli i tražili oprost?

Lažeš, Nosferatu je objasnio cijeli razvoj događaja. Lokalci i bradate horde su strijeljale neobučene regrute, nešto slično nacističkim zločinima.

- - - - - - - - - -

Zašto je Suhoj bio "bezobrazan stav"? Zašto su se posle izvinjavali?

Ajde ne brukaj se vise dovoljno je bilo za danas :D
ova tehnika se ne ostavlja prilikom povlacenja "regruta" :D nego opstom bjezanijom napunjenih gaca.

Ja nesto ne vidim da Turska pita nekoga ko treba sta da joj dozvoli.

Mogu da sednu ko Jarani, i da popricaju sta i kako, uz ruski caj za kojeg ja kazem da se pravilnije zove Crni caj.

Bezobrazan stav pre njima resava se slucajevima poput Suhoja-24 i Jarablusa.

Vrlo brzo i Manbija.

Ne preteruj Vegeta , postoje jasni dogovori - nije to kafaska prica uz caj , ili meku sljivu .... Postoje i opasnosti ako neko prekrsi dogovoreno ... Pa nisu u pitanju seoske lude .....

amerikanci ce nastaviti da podrzavaju , naoruzavaju i obucavaju Kurde .

Ajde ne brukaj se vise dovoljno je bilo za danas :D
ova tehnika se ne ostavlja prilikom povlacenja "regruta" :D nego opstom bjezanijom napunjenih gaca.

Lažeš opet bespomoćno i bestidno. Sva ta tehnika nije u koloni koja se povlači već stacionirana u bazi.

Pobili su neobučene mladiće i djecu, baš kao što ste vi ubijali regrute na služenju vojnog roka. Zato ti to i pozdravljaš.

- - - - - - - - - -

JP-IRAQ-master675.jpg

Lažeš opet bespomoćno i bestidno. Sva ta tehnika nije u koloni koja se povlači već stacionirana u bazi.

Pobili su neobučene mladiće i djecu, baš kao što ste vi ubijali regrute na služenju vojnog roka. Zato ti to i pozdravljaš.

Pa da stacionirana u bazi koju nisu mogli evakuirati jerbsu svi pobjegli pred najezdom 800 isilovaca hahaha.
To ti sve vrijeme i govorim toliko su se usrali da nisu imali kad izvuci tehniku nego sve ostavili :D
. Evo jos hahaahahh
Znaci da rezimiramo sve opet.800 isilovaca napada Mosul a u Mosulu 10-15k irackih vojnika u opstoj bjezaniji ostavljaju gomilu tenkova i opreme i milionski grad gube za dva dana :D

Pa da stacionirana u bazi koju nisu mogli evakuirati jerbsu svi pobjegli pred najezdom 800 isilovaca hahaha.
To ti sve vrijeme i govorim toliko su se usrali da nisu imali kad izvuci tehniku nego sve ostavili :D
. Evo jos hahaahahh
Znaci da rezimiramo sve opet.800 isilovaca napada Mosul a u Mosulu 10-15k irackih vojnika u opstoj bjezaniji ostavljaju gomilu tenkova i opreme i milionski grad gube za dva dana :D

Pa ako ih je bilo 10-15ak zašto se nisu odvezli sa tim vozilima? To samo govori koliko si plitak u svojim lažima.

Da, problem je što vojska Iraka uopšte ne predstavlja Irak, nego Šia religiju.

Neki dan gledam lansiraju rakete uz povike svojim lažnim božanstvima: "O Zejnab!"

Zato me ne čudi što je narod Nejnave rekao istorijsko njet krstaško-šiitskoj udruzi zla i neverstva.

Krstaši i Šiiti moraju da ponizno prihvate činjenicu da je Republika Irak stvar prošlosti.

Nije Irak stvar proslosti nego je to zemlja u kojoj se Irak obnavlja jer padom Mosula sve ce biti puno jasnije nego ranije.

Vjerujem da je i Vekiju srce puno kad vidi pod čijim se zastavama vozaju ljudožderi u Alepu.

Nema šta "ljute vehabije" iz Alepa ispunile svoj životni san

Posle 4 godine ratovanja, napuštaju Alepo, izdani i prodani od strane Turske i Erdogana, ostavljeni na milost i nemilost SAA, u autobusima sa ruskom i sirijskom zastavom, koji na šoferšajbni imaju čak i Asadovu sliku :hahaha:

Još ostaje da im vozač pusti neki turbo hit tipa "Uspeo sam u životu, zavide mi svi..." :zcepanje:

Back