Kafana kod Bašara

666 strana teme
krsti.gif

Da stvar bude jos cudnija...
Po drugi put smo bili na ovoj 666 stranici, jer smo bili na istoj i nekidan...
krsti.gif

Ali verovatno usled brisanja nekih forumasa i postova smo eto opet zavrsili tu...na ukletoj stranici...bas sad kad se lomi WW3:think:

...

Koliko sam ja razumeo, kolega Vendeta se ne stresira puno oko FSA pripadnika.
NJega uglavnom zabole zrtve koje podnesu Nusra, Ahrar, Dzais Al ISlam, Zinki i slicni....
Ovi prebezi iz SAA ga i ne tangiraju puno.
No, dobro, idemo dalje.
Ima jos tu zverki koje cekaju avio pozdrave

Koliko sam ja razumeo, kolega Vendeta se ne stresira puno oko FSA pripadnika.
NJega uglavnom zabole zrtve koje podnesu Nusra, Ahrar, Dzais Al ISlam, Zinki i slicni....
Ovi prebezi iz SAA ga i ne tangiraju puno.
No, dobro, idemo dalje.
Ima jos tu zverki koje cekaju avio pozdrave

Nemoj tako, brine Vendi za sve teroriste, kao Aleksa Šantić što je napisao "mene sve rane moga roda bole" tako i Vendija boli svaki mrtvi terorista.

Uostalom baš ovi iz FSA mu marširaju na severu Sirije uz Tursku u operaciji Štit Eufrata, prati on njih pomno

Mene brine sto je vec liseno zivota 170,000 pripadnika SAA.

Sto je tek pocetak, jer krsto-siiti ce najvise stradati u revansizmu posle rata.

Predsednik Asad je obećao da neće biti revanšizma posle rata, verovatno zato što će svi teroristi biti pobijeni tokom rata pa neće imati kome da se svete.
Eto recimo kome da se svete za zločine u okupiranom Alepu kad više ni jedan jedini terorista neće živ izaći iz grada

U svakom slučaju trebate znati da svetski umovi predvidjaju Crnilo za Asada čak i u slučaju kraja rata jer bi se stil ratovanja prelio u gerilu.
Hoću reći da Asad ako ne gubi po planu A dokusuriće ga plan B. Bojim se i trajno.

Aha, plan B i to četvrta faza, ta je najgora :hahaha:

Kakva crna gerila, sa završetkom rata u Siriji tamo će biti mirno kao u obdaništu u vreme obaveznog spavanja.
Plan B ipak postoji, sra.nje će se preliti na drugo mesto, bojim se da će to biti Evropa

Čvrsto sam uveren da si tako mislio i za Irak.

Ali te 800 ISILovaca zaprepastilo u Dvomilionskom Mosulu 2014-e.

Hajde raspitaj mi se koliko ima živih od tih 800 iz 2014., baš me interesuje.
Koliko čitam 56 samoubica se aktiviralo u prethodnih par dana oko Mosula, polako ali sigurno svi stižu na red.

Plašim se da ne iscrpe zalihe kamikaza, pa da ne stigne poziv za tebe i Venidja da se javite na zadatak.

Back