Kafana kod Bašara

индуизм не является язычеством. индуизм это конгломерат индийских религий и философий. и почему вдруг Индия должна принимать ислам? Индия это древняя страна. а что такое Пакистан? искусственная страна, созданная исламскими сепаратистами на месте Сикхской конфедерации - оккупированной британскими колонизаторами. а сикхи имеют свою религию и не относят себя ни к исламу ни к индуизму.
и Бангладеш никогда не присоединится к Пакистану, потому что помнит о том, как исламская пакистанская армия устроила геноцид бенгальцев во время операции "Прожектор" и вырезала три миллиона мирных жителей.

\\
Хиндуизам није пагански. Хиндуизам је конгломерат индијских религија и филозофија. и зашто одједном Индије треба да прихвати ислам? Индија је древна земља. а шта је Пакистан? вештачка држава цреатед би исламским сепаратистима у месту Сикх конфедерације - окупирана од стране британских колонизатора. и Сикхи имају своју веру и не сматрају ни са исламом ни хиндуизам.
и Бангладеш никада неће придружити Пакистан, јер се сећа како је Исламска пакистанска војска починила геноцид над Бенгалаца током операције "под лупом" и исећи три милиона цивила.

Sa Mingom se ne ulazi u ozbiljnu raspravu.:per:

U pitanju je priglupi islamski fundamentalista, koji služi za uveseljavanje foruma.:hahaha:

Па то ти је званична цифра ~ 20 000 људи.

Људи су гинули у БиХ и у Хр.

Да, 100 000 измишљених, као у Сребреници.

Nemoj draga da me zezaš,nisi kafu popila još slutim...:lol:
Zvanična statistika kaže ovako :
za period 1. mart 1992. — 14. decembar 1995.godine poginulo bošnjaka 63.993,Srba 24.204,Hrvata 7.338
E sad bošnjaci tvrde da su pola od njihovih civili što ja naravno osporavam jer oni Sarajevske i Srebreničke žrtve stavljaju pod civile.
Za naše znam da su tačne stim da bih dodao oko 30.000 ranjenih Srba.
Dodaj žrtve u Hrvatskoj, na Kosovu i dobićeš još veći broj.

Poslednja izmena:
Za naše znam da su tačne stim da bih dodao oko 30.000 ranjenih Srba.

а вообще по раненым есть более точные данные? 30 тысяч - цифра сомнительная. если только официально сербских военных погибло 20 тысяч, то раненых должно быть раза в два-три больше.

\\
и уопште за рањенике имати прецизније податке? 30 хиљада - сумњива цифра. осим формално српска војска убила 20 хиљада, рањеници треба да буде свака два или три.

Pa zasto onda turska zastava?

A pre toga je proslo XY ruskih vojnih brodova i nijedan nije imao tursku zastavu...

...

Ovo je civilni brod, a za njih opet vrijede pomorski zakoni drzave kroz cije vode prolazi. Za ratne brodove sigurno vrijede druga pravila.
U lijepoj nashoj npr obveza je nositi zastavu maticne drzave i nasu.
Pretpostavljam da je to razlog.

Erdogan i Putin u Konstantipolju.

Svi su srećni i razdragani, a Vladimir Vladimirovič se teškom mukom suzdržava da ne prasne u smeh.:hahaha::hahaha:

cumhurbaskani_erdogan_putini_boyle_ugurladi_1476126700_9317.jpg

Onda će te zastrašiti ovaj podatak koji nije moj već ovog šiitskog sveštenika koji sa Jecajem priznaje da 12, 000 Iranaca godišnje napusti šiitsku veru i predje u Sunite.

U Islam hoću reći

- - - - - - - - - -

Odnosno, 10% stanovnika Irana nisu šiije.

Za sada 10%.

Joj crni Vendi kakve su ti to reference. Budi malo strožiji prema sebi i izvorima.

Možeš stvarno zamisliti koliki će biti broj *preveravanja* kad glavni državni imam Saudijske Arabije izađe na državnu televiziju i gorovi o Šiitima kao bubašvabama koje treba istrebiti. To je diskurs iz Nemačke 30-ih godina prošlog veka (samo fali Zig Hajl).

Da,tragikomično je kada Englezi pozivaju na mir u dalekoj Siriji.
Jedna od najvećih kolonijalnih imperija na svijetu poziva na mir... :eek:
Pravda za Aboridžine,dosta je bilo ugnjetavanja drevnih naroda!
Aboridžini bi rekli “Svi smo mi posjetitelji u ovom vremenu, na ovom prostoru. Mi smo samo u prolazu. Naša je svrha promatrati, učiti, rasti, voljeti… i nakon toga se vraćamo kući.” ;)

Ne zaboravite da je Putin nalozio povratak svih clanova porodice ruskih diplomata iz inostranstva.

Bojim se da Mudra Turska ima neku svoju viziju o tome.

Kako da ne Turska je važna članica vojnog pakta pod znakom krsta (gde protestanti vode glavnu reč)

NATO-logo.jpg

a upravo je sklopila i prećutni savez sa vodećom pravoslavnom zemljom.

Još se uvek nisu slizali sa katolicima ali verujem da i na tome rade.

To ti je vizija Turske, pod znakom krsta i sa krstašima a protiv islamskih interesa (tuku Kurde, izdaju Alepo, prodaju celu sirijsku revoluciju)

Da dodam da su i sa Izraelom sasvim korektni odnosi.

Turska ima mudru viziju, nama sa barem čini tako...

Ne zaboravi da je Stoltenberg rekao da je izuzetno vazno za NATO da Turska bude clanica. Citiracu one vase slepce iz Sputnika https://rs-lat.sputniknews.com/svet/201607211107431327-Stoltenberg-NATO-Turska/

Exit takve jedne drzave iz njega, iz Korena drma celu org.

Potpuno taćno, Turska je vrlo važan član pakta pod znakom krsta i praktično jedina muslimanska zemlja u paktu pod znakom krsta (Albanija je mizerna i nebitna)

Krstaške zemlje cene takav stav jedne muslimanske zemlje

Back