- Poruka
- 9.952
Hoce li Rusima biti organiziran docek pred Skupstinom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да сам у праву.
Оставимо их до сутра да дишу, поздрав.
Zato Asad treba da podnese ostavku, da opozicija ne bi morala da poubija celu SAA.Kakav je ovo samar za Sirijsku armiju. Ionako ih ima malo, sada je najbolje da se ukopaju gde su i ne trose resurse. Nema jos reakcije iz Sirije ali ova vest je iznenadjujuca.
Nemam pojma sta da mislim. Setio sam se kada su tako isparili sa pristinskog aerodroma. Dune im nesto pa odu ...
"Jos jedna pobjeda Putina !"![]()
Хоће сумњаш?Hoce li Rusima biti organiziran docek pred Skupstinom ?
Ustaso dogodine se vidimo u Kninu..![]()
Хоће сумњаш?
Само немој да запалите за Латинску Америку ко ономад.
![]()
Ne, zapravo je istina da Ljudozderi i dalje postoje, da su jaki, da ce TOW uci u udzbenike kao super sredstvo Odvracanja, i da Asad sa Iranom ne kontrolise vise od 15% Sirije.
Ostalo je Uteha.
Da.Odose Rusi kuci podvijenog repa.
Da.
Putin dobi po veverici, *******i u neverici.
Tako je barem Nostradamus napisao.
Da.
Putin dobi po veverici, *******i u neverici.
Tako je barem Nostradamus napisao.
Sto je ovo,ponestalo ti je slicica i video-klipova onih ruskih aviona i tenkova koje ovdje mjesecima kacis ?![]()
Pazi, Putin je došao u septembru 2015. sa deklaracijom da će izbrisati ISIS za 4 meseca.A može da znači i da je ISIL gotov
Šta je Nostradamus napisao za Krim?![]()
Zar Asad nije trebao pasti? Šta se čeka?
Ovo je klasicna reprizza Afganistana. Rusi se povlace i ostavljaju Siriju Sunnitima. Sirija ce sada moci da se oslobodi i da konacno Al Assad padne sa vlasti.
Da, Putin je morao da prizna da nema vajde od vojne opcije.rusi pokazuju kako se problemi ove vrste trebaju rešavati. očito su svi koji treba pristali na političko rešavanje.
Nije se Putin povukao vec odradio ono sto je zamislio.
A sta je odradio to mozemo mi ovde obicni smrtnici samo da nagadjamo.
Sigurno da je imao koristi od svega toga.