Kafana kod Bašara

Kakav je ovo samar za Sirijsku armiju. Ionako ih ima malo, sada je najbolje da se ukopaju gde su i ne trose resurse. Nema jos reakcije iz Sirije ali ova vest je iznenadjujuca.
Zato Asad treba da podnese ostavku, da opozicija ne bi morala da poubija celu SAA.

Ovako se samo promeni predsednik, i khalas.

Mislim, meni je važno da su Putin i njegovi simpatizeri na ovom sajtu doživeli životni poraz.

Pozdrav i vama :lol:

hqdefault.jpg

Kad su se ruske trupe pojavile 1999. na Kosovu preko noći - svet je bio iznenađen.
Kad su odjednom "teleportovali" i iskrsli niotkuda u Siriji 2015. - Amerika se hvatala za glavu, svoj nosač aviona su poslali na "hitan remont kvačila" a špijunske satelite verovatno prodali Romima u staro gvožđe.

Kako Rusi dođu , tako i nestaju...misteriozni su putevi ruske vojske. Kao da se zahebavaju sa teleport mašinom :confused: ?

Nemam pojma sta da mislim. Setio sam se kada su tako isparili sa pristinskog aerodroma. Dune im nesto pa odu ...

"Jos jedna pobjeda Putina !" :D

Interesantno kako se ove dve hrvatine uvek pojavljuju zajedno.

Jeste li u braku ili ste na neki drugi način povezani ? :lol:

Poslednja izmena:
Ustaso dogodine se vidimo u Kninu..:per:

Ma vidimo se pred Skupstinom,Lazanski ce se obratiti narodu i objasniti razloge ruske bjezanije iz Sirije. :D

- - - - - - - - - -

Хоће сумњаш?
Само немој да запалите за Латинску Америку ко ономад.;)

rajhstag-carn-460.jpg

Sto je ovo,ponestalo ti je slicica i video-klipova onih ruskih aviona i tenkova koje ovdje mjesecima kacis ? :D

Ne pazite, to je uteha.

Prema mojim obavestajnim podacima Asad + drugovi gubili su 1, 500 vojnika mesecno. Nekad je taj broj bio 1,400 nekad 1,600, prosek je Hiljadu Ipo.

E ajmo sad da racunamo, Rusi su dosli pre 6 meseci sto znaci 9,000 izgubljenih.

Nije li to zastrasujuc udarac za vec krhku Asadovu vojsku?

Back