veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Da ali, podsjetila bih na ove naslove iz 2015:
Putin traži glave: Dovedite mi kalifa živog ili mrtvog! (FOTO)
Pa mrtav je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali, podsjetila bih na ove naslove iz 2015:
Putin traži glave: Dovedite mi kalifa živog ili mrtvog! (FOTO)
Na Sputnjiku obično glasaju "palac gore" na svaku Putinovu odluku.
Ali na ovoj vesti ima duplo više "palac dole" glasova.
Treba pitati sociologe šta to znači.

Da.Putin se istresao po teroristima (čitaj američkim plaćenicima i agentima). Tako nešto čemerika ne sme ni da pomisli da uradi u Ukrajini![]()
Šta se promenilo? Jesu li teroristi možda nešto dobili?
Da.
Doduše Jacenjuk je likvidirao 500 ruskih vojnika, posle čega je Putin morao da odustane od desanta na Kijev.
Ovde imamo nešto slično sa gospodinom Bagdadijem, koji je umlatio druga Putina kao vreću.
Nemam pojma sta da mislim. Setio sam se kada su tako isparili sa pristinskog aerodroma. Dune im nesto pa odu ...
Da.
Doduše Jacenjuk je likvidirao 500 ruskih vojnika, posle čega je Putin morao da odustane od desanta na Kijev.
Ovde imamo nešto slično sa gospodinom Bagdadijem, koji je umlatio druga Putina kao vreću.

Pa sa Pristine su otisli zato sto je vojska Kosova bila mnogo jaka za njih.
Ne treba da sve opozicionare zoveš teroristima, to je Slobin štos.Šta se promenilo? Jesu li teroristi možda nešto dobili?
Rusi se preplasili Turaka !![]()
Ne treba da sve opozicionare zoveš teroristima, to je Slobin štos.
Naravno da je opozicija na dobitku kapitulacijom tvog Gazde.

Putin povlaci vojsku 3 dana posle obaranja Asadovog aviona MANPADOM. Kako smo ovo propustili![]()
The move of #Russia was coordinated with 3Damascus and #Tehran. The excess of #Russian forces will be pull out. Nothing would change.

Ne, zapravo je istina da Ljudozderi i dalje postoje, da su jaki, da ce TOW uci u udzbenike kao super sredstvo Odvracanja, i da Asad sa Iranom ne kontrolise vise od 15% Sirije.
Ostalo je Uteha.
Ne znam, tvoj Gazda putin pobeže u kućicu cvileći.Мораш да их схватиш.
После скоро пола године батина, добили су пар сати да диши.
За пар дана назад у тупе, као прави пацови, што и јесу.![]()
Мораш да их схватиш.
После скоро пола године батина, добили су пар сати да диши.
За пар дана назад у тупе, као прави пацови, што и јесу.![]()