- Poruka
- 64
Ipak uzeti sa rezervom ovo. Rusi su dokazani lazovi i muljatori, narocito kad popiju a to se ne desava retko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavljeni zadaci ispunjeni
Ooo Rujo, reci istinu nije sramota. Ili mozda jeste?
Drustvo, budite nezniji prema rusofilima nego obicno. Ovi novi momenti su vrlo osetljivi za njih.
У току су преговори у Женеви.
Данас је формирана нека нова опозициона група на састанку са Русима у бази у Латакији.
Можда се и договоре.
Такозвана ФСА је налупала Ал-Каиду(Ал-Нусра) у Марат Ал Науму.
Можда реше да се боре са Асадом против тероризма.
(Шалим се.)
Kao grom iz vedrog neba. Na ovaj nacin moguce je da dodje do kraja rata. Izvrsio je pritisak i na Asada i Iran. Verujem da je ovo deo plana sa SAD. Sada predstoje pravi pregovori.
Cuj avijacija ostaje... znaci da menjate plocu i da tamo ima i kopnene vojske koju ste negirali?
Znaci li to da su Ukrajinci bili sve vreme u pravu kad su govorili o puno mrtvih Rusa u Siriji?
Bas cudno mesto za prelazak isis-a, na mapi je oznaceno kao jezero sa rukavcima ali izgleda da presusuje, cim su tu presli.
"Otpor Sirije cuo se do Neba"
Naslov za buducu knjigu.
Kakav je ovo samar za Sirijsku armiju. Ionako ih ima malo, sada je najbolje da se ukopaju gde su i ne trose resurse. Nema jos reakcije iz Sirije ali ova vest je iznenadjujuca.
Putko se uplasio Erdogana i odmah se povlaci. Sad kad Turska uleti ima da pocisti teren.
Na Sputnjiku obično glasaju "palac gore" na svaku Putinovu odluku.Mudar potez!
Jer te to cudi od Rusa,
mene ne
Nista cudno, rat kosta, a Rusija nema para da ratuje. Ili su se nagodili sa Saudijcima i dr da smanje proizvodnju nafte.
U svakom slucaju, Sirijska vojska vise nema snage ni ljudstva da napreduje.
Nemam pojma sta da mislim. Setio sam se kada su tako isparili sa pristinskog aerodroma. Dune im nesto pa odu ...