vece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti,divan si djuro,vrlo obzirno s tvoje strane.morao sam malo ekvilibrijuma radi da ti podmetnem glupost neku ekvivalentnu onoj tvojoj da imaš s kim da se klackaš

ko će ako ja neću
ajde bre opusti se..to sam samo ja poznata seljoberka
Cao Cheriskavece...

vechni maloumnik bez interneta
![]()
![]()

dobro,ali rekla sam sebi da necu vise da budalasamja volem seljoberke jer imaju jake ruke i mogu da odrade maratonske henddžobove
hvala draga,evo bre,nesto se celi dan vrtim ni tamo ni vamo,nikako i nigde..ali za kompom evo me..cao bebo sta ima dobro dosla![]()
volim da mi ga uguraju celog, pa ostanem bez daha

hvala draga,evo bre,nesto se celi dan vrtim ni tamo ni vamo,nikako i nigde..ali za kompom evo me..
Radis?E breeeeeeeee..pihcuti ja od juce samo nastavila danas radi na zalost ali ok i ovde se moze okuvati....

pa da...nista gore nego raditi posle doceka,ali super je ekipa pije se jede se sve je na nivou...samo da je moja ljubav u dezurani ali pih![]()
ja sam bila u kucnoj varijanti ali sam imala goste,neko vino nesto i tako..proslo je..nisam bas dozivela kao nesto,neki docek nesto veliko i grandiozno,jer zna se da posle te noci sve se svede na ono staro koliko covek sebi to dozvolija sam bila u kucnoj varijanti ali sam imala goste,neko vino nesto i tako..proslo je..nisam bas dozivela kao nesto,neki docek nesto veliko i grandiozno,jer zna se da posle te noci sve se svede na ono staro koliko covek sebi to dozvoli
pa da...nista gore nego raditi posle doceka,ali super je ekipa pije se jede se sve je na nivou...samo da je moja ljubav u dezurani ali pih![]()