Kafana...Kako ko hoce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste, jeste, nezrelo derište....biće smešno kad ljosneš sa tih tvojih umišljenih visina, prvi put kad te poklopi život :lol:

možda ali sumnjam
vidi
ja sam umišljeno derište i šegačim se s matorim čovekom koji se naprima kao da mu brkaš u oči
ja se zajebavam na svoj račun
ja studiram odličan faks
meni zapravo JESTE drago što si konačno upošljen

konkluzija: ja sam nesujetna, kul, marljiva i dobra osoba.
ti si mrzitelj ljudi.

život će me možda poklopiti nemalo puta ali to neće sličiti tome kako je tebe ??? jaaaaa :))))

HAHAHA
pa j ebote čobane, moj faks je polazište za fenomenalne stipendije, inostrano studiranje i upisivanje mastera GDE GOD, nakon što diplomiram čak i na flumu imam isto zvanje i isti nivo znanja kao i profesor francuskog koji je studirao na bilo kom univerzitetu u parizu
pa i banjalučki univerzitet čak ima sorbonsku deklaraciju, ti nemaš pojma o životu :)))

pa glupo ti je to što mrziš, ali volim što impliciraš da me mrziš, volim te optužbe i smatram ih laskavim !!

HAHAHA
pa j ebote čobane, moj faks je polazište za fenomenalne stipendije, inostrano studiranje i upisivanje mastera GDE GOD, nakon što diplomiram čak i na flumu imam isto zvanje i isti nivo znanja kao i profesor francuskog koji je studirao na bilo kom univerzitetu u parizu
pa i banjalučki univerzitet čak ima sorbonsku deklaraciju, ti nemaš pojma o životu :)))

kolko si ti glupa osoba koja živi u snovima, sve si ti dobila i stipendiju i posao i osnovala si svoju firmu....ajde dete primiri se malo, mnogo si komična...ti i tvoj "fakultet" iz Kragujevca, gde ovi iz Beograda svrate na 5 minuta da pokupe platu :lol:

ne razumem, šta ti imaš protiv toga što ja živim u snovima?? o.O
ja još imam fore da živim u kakvim god snovima, imam sve vreme sveta, zadovoljna sam fakultetom jer je odličan za moje trenutne standarde,
a tebi sat otkucava, žestiš se što te zafrkavam, pa meni prodaješ tu maglu kako je život pretežak i kako si ti prošo sit i rešeto jer si da studiraš izabrao opštu književnost :neutral:
taj arsenal nemoj da izvlačiš nema potrebe, i'm too cool for that school

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back